•  
     

22 bedrijfsovername advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Bedrijfsovername advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSOVERNAME ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bedrijfsovername advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bedrijfsovername advocaten.

Advocaat bedrijfsovername

Heeft u te maken met een bedrijfsovername en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsovername advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedrijfsovernames als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsovername.

Bedrijfsovername

Een bedrijfsovername is iets waar veel juridische kennis voor gewenst is. Het is namelijk zowel voor de koper als de verkoper van groot belang om de overname juridisch goed vorm te geven. Door dit nauwkeurig en volledig te doen, wordt voorkomen dat achteraf discussie ontstaat over bepaalde onderdelen van de overname. Door de afspraken contractueel vast te leggen, kan achteraf ook een beroep op het contract worden gedaan. Dat is niet alleen fijn om te weten wat er precies is afgesproken, maar kan ook geschillen voorkomen. Daardoor blijft een goede verstandhouding tussen koper en verkoper ook na de overname gewaarborgd.

Advies in alle facetten

Een bedrijfsovername is een juridisch veelzijdig karwei. Tal van rechtsgebieden komen daar namelijk bij om de hoek kijken. Allereerst is het al belangrijk dat koper en verkoper elkaar treffen. Daarna moeten de voorwaarden afgesproken worden. De koopprijs moet worden vastgesteld, evenals andere aanvullende afspraken. Denk daarbij aan een relatie- en concurrentiebeding. Vervolgens moet de overname nog worden uitgevoerd. Dat kan soms met een aandelenovername, maar ook met een activa/passiva transactie. Elke wijze heeft weer eigen voor- en nadelen.

Deskundig advies op maat kan kosten voorkomen

Door tijdig in het overnameproces een deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, kunnen in de loop van het proces mogelijk veel kosten worden voorkomen. Door alles goed in te kleden, uit te denken en vast te leggen in overeenkomsten, kan vooraf zoveel mogelijk duidelijkheid worden geschapen over eventuele problemen na de overname. Uiteraard kan een advocaat u ook met raad en daad terzijde staan wanneer de overname al is afgerond, maar er nadien nog geschillen optreden.

Advocaat bedrijfsovername nodig?

De vertoonde bedrijfsovername specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedrijfsovernames in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bedrijfsovername.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsovername

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsovername op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedrijfsovername advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN