•  
     

10 management buy in/buy out advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Management buy in/buy out advocaten

GESPECIALISEERDE MANAGEMENT BUY IN/BUY OUT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat management buy in of buy out? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde management buy out of buy in advocaten.

Advocaat management buy out of buy in

Krijgt u te maken met een management buy in (MBI) of management buy out (MBO) en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met management buy out/buy in als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een management buy in of buy out.

Management buy in/buy out

Een management buy in (veelal afgekort tot MBI) en een management buy out (veelal afgekort tot MBO) zijn twee tegenover elkaar staande begrippen die men vaak tegenkomt bij bedrijsovernames. Beide begrippen zien op een wisseling in de leiding van de onderneming. Bij een MBI wordt de leiding overgenomen door een of meerdere nieuwe personen die nog niet in de leiding zaten. Hier wordt uiteraard voor betaald, vandaar het woord ‘buy’ in de term. Doordat deze nieuwe persoon of personen nu in de leiding zitten, hebben zij zeggenschap over wat er in de onderneming gebeurt. Bij een MBO is precies het omgekeerde het geval, en zit de koper al in de leiding van het bedrijf. De koper wil meer zeggenschap en koopt een of meerdere andere personen in de leiding uit.

Geschillen omtrent MBI of MBO

U kunt zich voorstellen dat rondom MBI en MBO tal van geschillen kunnen optreden. Het concept is vrij eenvoudig; er wordt betaald voor een positie in de leiding van de onderneming. Maar welk bedrag moet eigenlijk betaald worden? Soms wordt voor een speciale constructie gekozen waarbij dat bedrag niet direct duidelijk is en er dus meningsverschillen over kunnen ontstaan. Ook kunnen geschillen ontstaan wanneer niet de volledige leiding wordt uitgekocht. Want wat zijn dan de rechten en plichten van de achtergebleven personen?

Deskundig advies op maat vraagt een goede advocaat

Wanneer u op zoek bent naar informatie en advies, kunt u daartoe terecht bij de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Ze zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en mogelijke valkuilen voor bedrijfsovernames. Daardoor kunnen ze u altijd voorzien van passend en deskundig advies op maat.

Advocaat bij management buy out of buy in nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in management buy ins of buy outs in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren management buy in of out

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde management buy in of buy out advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN