29 fusies, overnames en joint ventures advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Profiel Contact 0,00 p/u
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u

Fusies, overnames en joint ventures advocaten

GESPECIALISEERDE FUSIES, OVERNAMES EN JOINT VENTURES ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor fusies, overnames en joint ventures? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde fusies, overnames en joint ventures advocaten.

Advocaat fusies, overnames en joint ventures

Krijgt u te maken met fusies, overnames en joint ventures en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fusies, overnames en joint ventures als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij fusies, overnames en joint ventures.

Fusies, overnames en joint ventures

Fusies, overnames en joint ventures zijn alledrie concentraties van bedrijven. Bedrijven worden daarmee namelijk samengevoegd, of gaan een samenwerkingsverband aan. Mogelijk moet dit gemeld worden bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Wanneer melden bij ACM?

Fusies, overnames en joint ventures moeten bij de ACM gemeld worden wanneer aan twee voorwaarden is voldaan. Allereerst moeten de samengaande bedrijven een wereldwijde omzet hebben van opgeteld minimaal 150 miljoen euro. Daarnaast moeten minstens twee van de bedrijven in Nederland een jaaromzet van minimaal 30 miljoen euro hebben. Wanneer aan beide voorwaarden wordt voldaan, is sprake van een meldingsplicht. Wordt niet aan beide voorwaarden voldaan, dan is melden niet verplicht. Er kunnen echter uitzonderingen gelden. Zo gelden voor bedrijven in de zorg en pensioenfondsen andere voorwaarden.

Wat doet de ACM?

De ACM wil voorkomen dat bedrijven te groot worden. Daardoor zouden ze namelijk de concurrentie kunnen beperken. Om die reden moeten grote bedrijven die samen gaan werken of samengaan, dat melden bij de ACM. De ACM publiceert dit vervolgens, waarna belanghebbenden kunnen aangeven wat ze daarvan vinden. Bovendien kan de ACM zelf onderzoek doen. Soms moet na een melding een vergunning worden aangevraagd.

Neem contact op met de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over deze procedure.

Advocaat bij fusies, overnames en joint ventures nodig?

De vertoonde fusies, overnames en joint ventures specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in fusies, overnames en joint ventures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren fusies, overnames en joint ventures

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend fusies, overnames en joint ventures advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN