•  
     

6 fusies, overnames en joint ventures advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Fusies, overnames en joint ventures advocaten

GESPECIALISEERDE FUSIES, OVERNAMES EN JOINT VENTURES ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor fusies, overnames en joint ventures? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde fusies, overnames en joint ventures advocaten.

Advocaat fusies, overnames en joint ventures

Krijgt u te maken met fusies, overnames en joint ventures en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fusies, overnames en joint ventures als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij fusies, overnames en joint ventures.

Fusies, overnames en joint ventures

Fusies, overnames en joint ventures zijn alledrie concentraties van bedrijven. Bedrijven worden daarmee namelijk samengevoegd, of gaan een samenwerkingsverband aan. Mogelijk moet dit gemeld worden bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Wanneer melden bij ACM?

Fusies, overnames en joint ventures moeten bij de ACM gemeld worden wanneer aan twee voorwaarden is voldaan. Allereerst moeten de samengaande bedrijven een wereldwijde omzet hebben van opgeteld minimaal 150 miljoen euro. Daarnaast moeten minstens twee van de bedrijven in Nederland een jaaromzet van minimaal 30 miljoen euro hebben. Wanneer aan beide voorwaarden wordt voldaan, is sprake van een meldingsplicht. Wordt niet aan beide voorwaarden voldaan, dan is melden niet verplicht. Er kunnen echter uitzonderingen gelden. Zo gelden voor bedrijven in de zorg en pensioenfondsen andere voorwaarden.

Wat doet de ACM?

De ACM wil voorkomen dat bedrijven te groot worden. Daardoor zouden ze namelijk de concurrentie kunnen beperken. Om die reden moeten grote bedrijven die samen gaan werken of samengaan, dat melden bij de ACM. De ACM publiceert dit vervolgens, waarna belanghebbenden kunnen aangeven wat ze daarvan vinden. Bovendien kan de ACM zelf onderzoek doen. Soms moet na een melding een vergunning worden aangevraagd.

Neem contact op met de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over deze procedure.

Advocaat bij fusies, overnames en joint ventures nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in fusies, overnames en joint ventures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren fusies, overnames en joint ventures

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde fusies, overnames en joint ventures advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN