•  
     

8 bedrijfsfusie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bedrijfsfusie advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSFUSIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bedrijfsfusie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bedrijfsfusie advocaten.

Advocaat bedrijfsfusie

Heeft u te maken met een bedrijfsfusie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsfusie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedrijfsfusies als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsfusie.

Bedrijfsfusie

Wanneer twee bedrijven samen verder gaan, is sprake van een fusie. De bedrijven worden gefuseerd tot één nieuw bedrijf. Er zijn drie manieren waarop dit kan gaan. Er is een aandelenfusie, een juridische fusie en een bedrijfsfusie.

Werking van de bedrijfsfusie

Bij een bedrijfsfusie worden alle bezittingen en schulden van een bestaande onderneming overgedragen. Er is dus geen sprake van overdracht van aandelen en ook geen sprake van juridische opvolging van de verdwijnende rechtspersoon. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met eventuele fiscale gevolgen. Zo is vennootschapsbelasting verschuldigd over de gerealiseerde opbrengst minus de boekwaarde van de overgedragen schulden en bezittingen. Er zijn wel faciliteiten waarvan in deze gevallen gebruik kan worden gemaakt, zoals de doorschuiffaciliteit. Hierbij gaat de latente fiscale claim over op de vennootschap die de schulden en bezittingen overneemt zodat hierover niet op dit moment hoeft te worden afgerekend.

Wat is de beste vorm van een fusie?

Zoals gezegd zijn er dus drie manieren om te fuseren. Elk van deze drie manieren kent zo zijn eigen voor- en nadelen. Laat u dus goed voorlichten door een advocaat ondernemingsrecht van Advocatenkantoren.nl. Dan weet u zeker dat u kunt kiezen voor de beste optie en uiteindelijk niet onnodig veel geld en tijd wordt gespendeerd aan een fusie die achteraf bezien eenvoudiger had gekund.

Advocaat bedrijfsfusie nodig?

De vertoonde bedrijfsfusie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedrijfsfusies in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bedrijfsfusie.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsfusie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsfusie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedrijfsfusie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN