•  
     

22 bedrijfsoverdracht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Bedrijfsoverdracht advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSOVERDRACHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bedrijfsoverdracht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bedrijfsoverdracht advocaten.

Advocaat bedrijfsoverdracht

Heeft u te maken met een bedrijfsoverdracht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsoverdracht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedrijfsoverdrachten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsoverdracht.

Bedrijfsoverdracht

Het komt uiteraard voor dat een ondernemer geen tijd, zin of mogelijkheid meer heeft om zijn onderneming voort te zetten. Voor sommige ondernemers is het bedrijf bijvoorbeeld een pensioen. Het kan dan tijd worden voor een bedrijfsoverdracht. Dat is vaak een lastig proces. Het is emotioneel een moeilijk proces om afscheid te nemen van een bedrijf waar u jaren alle ziel en zaligheid in gestopt hebt. Het kan lastig zijn om tegelijkertijd zakelijke keuzes te maken en uiteindelijk de beste uitkomst te bereiken. Schakel daarom de objectieve advocaten van Advocatenkantoren.nl in om actief met u mee te denken en toe te werken naar een bedrijfsoverdracht.

In kaart brengen van de wensen

Voordat het tijd is voor de overdracht, is het uiteraard zaak om alle wensen op een rij te zetten. Wat is voor u belangrijk? Wilt u graag dat het bedrijf op een bepaalde manier wordt voortgezet, of maakt het niet zoveel uit zolang u maar een gunstige prijs ontvangt? Op welke termijn wilt u het bedrijf verkopen? Wat wilt u daarbij precies verkopen? Het zijn al deze vragen waarop een antwoord moet worden gevonden.

De daadwerkelijke overdracht

Vervolgens komt het moment van de feitelijke overdracht. Dat kan op tal van manieren plaatsvinden, afhankelijk van de gekozen rechtsvorm. Zo kunnen bij een bv de aandelen worden overgedragen, wat bij een eenmanszaak weer niet mogelijk is. Hierbij wordt uiteraard ook gelet op de fiscale aspecten om zoveel mogelijk over te houden aan de bedrijfsoverdracht.

Advocaat bedrijfsoverdracht nodig?

De vertoonde bedrijfsoverdracht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bedrijfsoverdracht.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsoverdracht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsoverdracht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedrijfsoverdracht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN