•  
     

32 gewapende overval advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Gewapende overval advocaten

GESPECIALISEERDE GEWAPENDE OVERVAL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in gewapende overvallen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bij verdenking van een gewapende overval.

Advocaat gewapende overval

Heeft u te maken met een gewapende overval en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde gewapende overval advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met expertise een gewapende overval. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in een gewapende overval. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een gewapende overval.

Wat is een gewapende overval?

Een gewapende overval is een diefstal waarbij verzwarende omstandigheden aan de orde zijn, waarbij die verzwarende omstandigheden zich uiten in geweldpleging. Er moet dus aan twee voorwaarden zijn voldaan: er moet sprake zijn van diefstal en er moet sprake zijn van geweldpleging.

Verzwarende omstandigheden

Een gewapende overval is dus al een verzwaard diefstal delict. Toch kunnen er nog weer aanvullende verzwarende omstandigheden aan de orde zijn, waardoor een hogere sanctie opgelegd kan worden. Te denken valt aan het uitvoeren van een overval gedurende de nachtelijke uren en op privéterrein, diefstal met meerdere personen, diefstal met een terroristisch oogmerk, diefstal met braak of insluiping, of het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel.

Gewapende overval advocaat

Wanneer u verdacht wordt van het plegen van een gewapende overval, is het ten zeerste aan te raden om een advocaat in te schakelen. De advocaat zal uw belangen behartigen en u adviseren over wat u het beste kunt doen en laten. Het is altijd aan te raden om tegenover de politie te zwijgen zolang u nog niet in contact bent geweest met uw advocaat.

De kosten van een advocaat worden in een strafproces veelal vergoed door de overheid. U hebt in veel gevallen namelijk recht op een zogenaamde pro deo advocaat. Uw advocaat kan u meer vertellen over deze regeling en of u hiervoor in aanmerking komt. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat gewapende overval nodig?

De vertoonde gewapende overval specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in gewapende overvallen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de gewapende overval advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gewapende overval.

Advocaten en advocatenkantoren gewapende overval

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren gewapende overval op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde gewapende overval advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN