22 jeugdrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Maike Bouwman Specialist
Maike Bouwman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Jeugdrecht
  • "Betrokken advocaat en zet in op een actieve verdediging vanaf het begin van een strafzaak."
Maartje Braat
Maartje Braat
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Kim Walburg
Kim Walburg
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven

Jeugdrecht advocaten

GESPECIALISEERDE JEUGDRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat jeugdrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten jeugdrecht.

Advocaat jeugdrecht

Heeft u te maken met het jeugdrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde jeugdrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met jeugdrecht als expertise. Het jeugdrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van jeugdrecht.

Wat is jeugdrecht?

Met het begrip jeugdrecht wordt eigenlijk een compleet palet aan rechtsgebieden bedoeld. Het jeugdrecht ziet namelijk op de rechten en plichten van minderjarigen, en die kunnen zich op tal van plaatsen in de wet manifesteren.

Juridische problemen in het jeugdrecht

U komt bij het jeugdrecht terecht wanneer er problemen zijn die relateren aan een of meerdere minderjarigen. Dat zal in veel gevallen gaan om kwesties waar het ouderlijk gezag centraal staat, vaak is Bureau Jeugdzorg hier bij betrokken. Ook voogdij kan aan de orde zijn, evenals het afspreken van een omgangsregeling, klachten over Bureau Jeugdzorg of over de Raad voor de Kinderbescherming, het verzoek om een naamswijziging en het onderzoek doen naar de biologische vader van een kind.

Er kunnen echter ook strafzaken plaatsvinden waar een minderjarige van een strafbaar feit wordt verdacht. In dit geval is het ook ten zeerste aan te raden om een jeugdrecht advocaat in te schakelen.

Gespecialiseerd in het jeugdrecht

Een advocaat die gespecialiseerd is in het jeugdrecht, weet uiteraard veel van het betreffende rechtsgebied af. Dat is echter niet het enige. De advocaat kent ook de instanties die bij jongeren relevant kunnen zijn en weten goed hoe ze met jongeren om moeten gaan. U vindt een jeugdrecht advocaat op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat jeugdrecht nodig?

De vertoonde jeugdrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het jeugdrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de jeugdrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat jeugdrecht.

Advocaten en advocatenkantoren jeugdrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren jeugdrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde jeugdrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN