•  
     

34 witwassen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Witwassen advocaten

GESPECIALISEERDE WITWASSEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in witwassen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten witwassen.

Advocaat witwassen

Bent u verdachte van witwassen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met witwassen als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in witwassen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van witwassen.

Wat is witwassen?

Witwassen is het in het legale circuit brengen van illegaal verkregen vermogen. Het kan bijvoorbeeld gaan om geld dat bij een drugsdeal is verdiend, dat via bepaalde constructies weer ‘wit’ wordt gemaakt, waardoor het Openbaar Ministerie (OM) en de Belastingdienst niet meer kunnen achterhalen hoe het geld is verdiend.

Witwassen via tal van constructies

Witwassen kan tegenwoordig via tal van constructies uitgevoerd worden; de witwassers worden hier steeds creatiever mee. Het kan bijvoorbeeld via diverse landen worden witgewassen, waardoor bij voorkeur voor landen wordt gekozen die een zeer gesloten financieel stelsel hanteren waardoor de kans op het uitlekken van gevoelige gegevens zeer klein wordt.

Ook kan tegenwoordig via diverse crypto currencies (zoals de Bitcoin) geld worden witgewassen. Het moge duidelijk zijn dat de overheid hier actief tegen probeert op te treden.

Verdacht van witwassen

Wanneer u verdacht wordt van witwassen, is het belangrijk dat u spoedig een advocaat van uw zaak op de hoogte stelt. De advocaat kan het dossier bestuderen en aangeven wat de beste proceshouding is. Ook zal hij u uiteraard in rechte verdedigen en uw belangen behartigen. Om zo goed mogelijk die taken in te vullen, is een snelle inschakeling van de advocaat van groot belang.

Advocaat witwassen nodig?

De vertoonde witwassen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in witwassen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de witwassen advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende witwassen advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren witwassen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk witwas advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde witwassen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN