•  
     

33 straatroof advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Straatroof advocaten

GESPECIALISEERDE STRAATROOF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in straatroof? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde straatroof advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat straatroof

Bent u slachtoffer of verdachte van straatroof en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met straatroof als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in straatroven. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een straatroof.

Wat is een straatroof?

Het begrip straatroof komt in het Wetboek van Strafrecht niet voor. Bedoeld wordt vaak het plegen van diefstal op de openbare weg met geweldpleging om de diefstal mogelijk te maken. Hierin komen een paar elementen terug die we hieronder nader zullen duiden.

Het plegen van diefstal

Allereerst moet er dus sprake zijn van diefstal. Er moet iets wederrechtelijk weggenomen zijn, wat betekent dat iemand iets heeft afgepakt zonder dat daar een rechtvaardiging voor bestaat. Die diefstal hoeft niet per se op de openbare weg plaats te vinden; wel kan een verhoogde straf (twaalf jaar in plaats van negen jaar) worden opgelegd wanneer het feit op de openbare weg wordt gepleegd. Er zijn overigens meer strafverzwarende omstandigheden, zoals wanneer het feit ’s nachts in een woning wordt uitgevoerd, in de trein wordt uitgevoerd, er meerdere personen bij betrokken zijn, er zwaar lichamelijk letsel ontstaat, enzovoorts.

Geweldpleging

Daarnaast moet er sprake zijn van geweldpleging. Dat geweld moet zijn gepleegd om de diefstal voor te bereiden of makkelijker te maken, of om te kunnen vluchten of het gestolen goed mee te kunnen nemen.

Kortom: er zijn heel wat voorwaarden waaraan voldaan moet zijn. De Officier van Justitie zal daarom vaak ook eenvoudige diefstal ten laste leggen. Een advocaat kan u verdedigen en uw belangen behartigen. U vindt een advocaat op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat straatroof nodig?

De vertoonde straatroof specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in straatroof in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de straatroof advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende straatroof advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren straatroof

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk straatroof advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde straatroof advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN