•  
     

33 verduistering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Verduistering advocaten

GESPECIALISEERDE VERDUISTERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verduistering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde verduistering advocatenkantoren en advocaten.

Bent u slachtoffer of verdachte van verduistering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verduistering als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in verduistering. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van verduistering.

Wat is verduistering?

Bij verduistering gaat het om het toe-eigenen van een goed dat iemand al in zijn macht heeft, zonder dat daarbij een misdrijf om de hoek komt kijken. Dat lijkt een lastige omschrijving.

Verschil tussen verduistering en diefstal

Verduistering lijkt erg veel op diefstal, met het verschil dat er bij verduistering geen sprake is van strafbaar wegnemen van een goed. De verdachte had het goed dus al in zijn macht. Het kan bijvoorbeeld gaan om iemand die een boek uit de bibliotheek leent, maar de lener op een gegeven moment besluit om het boek voor zichzelf te houden en niet meer terug te geven. Het wegnemen (het lenen van het boek) is dan op zichzelf niet strafbaar, waardoor er geen sprake is van diefstal.

Verduistering advocaat

Wanneer u verdacht wordt van verduistering, is het zaak om een advocaat in te schakelen. U hebt als verdachte twee belangrijke rechten: het recht om een advocaat in te schakelen en het recht om te zwijgen. Het is aan te raden om van beide rechten gebruik te maken zolang u nog niet met een advocaat gesproken hebt.

De straffen voor verduistering zijn lager dan bij diefstal, omdat er geen sprake is van wederrechtelijk (zonder rechtvaardiging) wegnemen van een goed. Bij diefstal is de maximum gevangenisstraf vier jaar, bij verduistering is dat drie jaar. Er kunnen echter verzachtende en verzwarende omstandigheden zijn waardoor de straf hoger of lager kan uitvallen.

Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl om uw zaak te bespreken.

Advocaat verduistering nodig?

De vertoonde verduistering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in verduistering in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de verduistering advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende verduistering advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren verduistering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn vppr particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk verduistering advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verduistering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN