•  
     

33 heling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Heling advocaten

GESPECIALISEERDE HELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in heling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde heling advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat heling

Wordt u verdacht van heling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met heling als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in heling. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van heling.

Wat is heling?

Heling is het kopen of verkopen van producten die door een misdrijf zijn verkregen. Het bekendste voorbeeld is hierbij een dief die een fiets steelt en dit vervolgens voor een veel te lage prijs doorverkoopt aan een ander. Die ander maakt zich schuldig aan heling.

Opzetheling en schuldheling

Er zijn twee varianten van heling, namelijk opzetheling en schuldheling. Bij opzetheling is van belang dat de koper wist dat het product uit een misdrijf afkomstig was. Bij schuldheling gaat het erom dat de koper had kunnen vermoeden dat het product uit een misdrijf afkomstig was.

Wanneer iemand op straat een fiets voor dertig euro koopt terwijl de normale prijs voor een dergelijke fiets veel hoger is, maakt de koper zich schuldig aan heling wanneer de fiets door diefstal is verkregen.

Het belang van een advocaat bij heling

Het lastige bij heling is vaak dat vooraf niet duidelijk was dat er daadwerkelijk sprake was van een product dat uit een misdrijf afkomstig was. De koper zal veelal betogen dat hij niet wist dat het product gestolen was, en dat hij het anders zeker niet gekocht zou hebben. Het is de taak van de advocaat om dit juridisch te onderbouwen. Er zijn tal van casussen geweest waarin de grenzen van heling zijn verduidelijkt. De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan aan de hand hiervan betogen of er wel of geen sprake is van heling. Neemt u voor meer informatie en advies op maat contact op met een advocaat.

Advocaat heling nodig?

De vertoonde heling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in heling in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de heling advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende heling advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren heling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren heling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde heling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN