•  
     

33 overval advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Overval advocaten

GESPECIALISEERDE OVERVAL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in overvallen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde overval advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat overval

Bent u slachtoffer of verdachte van een overval en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met overval als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in overvallen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een overval.

Wat is een overval?

Het begrip ‘overval’ zult u in het Wetboek van Strafrecht niet snel tegenkomen. Een overval is namelijk niet iets wat onder die noemer is strafbaar gesteld. Een jurist zal veel eerder spreken van een diefstal met geweld of van een afpersing met geweld. Dat geeft dan ook direct aan dat er sprake moet zijn van twee zaken. Er moet in ieder geval geweld aan te pas zijn gekomen, en daarnaast moet er iets zijn buitgemaakt of moet iets zijn bereikt wat zonder geweld niet bereikt zou zijn.

Wanneer is iets een overval?

Een belangrijk aspect bij een overval is dus dat er sprake is van geweld. Wanneer er geen geweld is gepleegd, zal het veel eerder gaan om een eenvoudige diefstal.

Toch wordt dat geweldsvereiste al snel aangenomen. Er hoeft niet per se gebruik te worden gemaakt van een wapen, het blijkt dat een duw of een ruk ook al voldoende kan zijn om van geweld te kunnen spreken. Zelfs wanneer een verdachte van diefstal wordt vastgepakt en zich probeert los te rukken, kan men spreken van geweld. De straf zal dan weliswaar lager uitvallen dan bij een woningoverval, maar op de justitiële documentatie zal de diefstal met geweld vermeld worden. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben wanneer er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet worden aangevraagd.

Overval advocaat

Een advocaat kan de verdachte verdedigen wanneer hij of zij wordt verdacht van het plegen van een overval. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Advocaat overval nodig?

De vertoonde overval specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in overvallen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de overval advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende overval advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren overval

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk overval advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde overval advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN