•  
     

33 plofkraak advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Plofkraak advocaten

GESPECIALISEERDE PLOFKRAAK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde plofkraak advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten plofkraak.

Advocaat plofkraak

Wordt u verdacht van een plofkraak en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde plofkraak advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met plofkraak als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in plofkraken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een plofkraak.

Wat is een plofkraak?

Een plofkraak is als zodanig niet terug te vinden in het Wetboek van Strafrecht. Wanneer een plofkraak wordt gepleegd en verdachten voor de rechter worden gebracht, zullen er in het algemeen in ieder geval twee verschillende misdrijven ten laste worden gelegd. Allereerst is dat gekwalificeerde diefstal (artikel 311 Wetboek van Strafrecht), wat inhoudt dat er behalve diefstal sprake is van een verzwarende omstandigheid. Die verzwarende omstandigheid kan ontploffing of brand zijn, maar ook het in vereniging plegen van diefstal. Daarnaast wordt vaak het teweegbrengen van een ontploffing (artikel 157 Wetboek van Strafrecht) ten laste gelegd.

Plofkraak advocaat

Vaak worden verdachten verdacht van het plegen van meerdere plofkraken, of voor het treffen van voorbereidingen daartoe. Ook kan er sprake zijn van een poging tot het plegen van een plofkraak. Een advocaat kent alle subtiele verschillen en zal de verdachten op de juiste manier kunnen verdedigen. Het is belangrijk dat in een vroeg stadium een advocaat wordt ingeschakeld, zodat de advocaat zich goed in het dossier kan verdiepen.

Vaak complexe zaken

Het gaat bij plofkraken vaak om wat meer complexe zaken. Soms worden materialen aangetroffen waarmee een plofkraak gepleegd kan worden. Maar houdt dat ook in dat er dan direct sprake is van strafbare handelingen? Want wie weet zouden de materialen ergens anders voor gebruikt worden. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u uiteraard op een professionele wijze verdedigen en met raad en daad terzijde staan bij het strafproces.

Advocaat plofkraak nodig?

De vertoonde plofkraak specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in plofkraken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de plofkraak advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende plofkraak advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren plofkraak

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk plofkraak advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde plofkraak advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN