•  
     

33 skimming advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Skimming advocaten

GESPECIALISEERDE SKIMMING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in skimming? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde skimming advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat skimming

Bent u slachtoffer of verdachte van skimming en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met skimming als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in skimming. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een skimming.

Wat is skimming?

Skimming is een techniek waarbij een skimmer een betaalkaart (bijvoorbeeld een bankpas of creditcard) kopieert en de pincode bemachtigd. Deze gegevens zijn voldoende om een kopie van de pas te maken en daarmee geld op te nemen of te betalen. Deze betalingen worden veelal in het buitenland gepleegd omdat de pakkans daar kleiner is en omdat de daders daar veelal vandaan komen. De bank zal de schade veelal vergoeden.

Verdachte van skimming

Wanneer iemand in uw omgeving of uzelf verdachte is van skimming, is het belangrijk dat een advocaat in een vroeg stadium wordt ingeschakeld. De advocaat zal de verdachte adviseren over wat hij het beste kan doen en laten en kan zeggen en verzwijgen. Daarmee wordt de proceshouding bepaald die verdachte en zijn advocaat zullen aanhouden. Neemt u daarom contact op met één van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Slachtoffer van skimming

Wanneer u slachtoffer bent geworden van skimming, kunt u zich het beste tot de bank wenden. De bank heeft waarschijnlijk een protocol opgesteld om u verder te kunnen helpen en eventueel de schade te vergoeden. De meeste banken zullen de schade die het gevolg is van skimming aan u vergoeden, tenzij u nalatig bent geweest. Mocht u graag een advocaat spreken over skimming, dan kan dat uiteraard ook via de advocaten die op onze website worden getoond.

Advocaat skimming nodig?

De vertoonde skimming specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in skimming in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de skimming advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende skimming advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren skimming

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk skimming advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde skimming advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN