•  
     

11 concurrentiebeding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Leonie Dorrestein Specialist
Leonie Dorrestein
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Uw belang begint bij een heldere analyse opgevolgd met een doortastende aanpak!"
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Concurrentiebeding advocaten

GESPECIALISEERDE CONCURRENTIEBEDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat concurrentiebeding? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten concurrentiebeding in uw regio.

Advocaat concurrentiebeding

Heeft u te maken met het concurrentiebeding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde concurrentiebeding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met concurrentiebeding als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw concurrentiebeding.

Wat is een concurrentiebeding?

In veel arbeidsovereenkomsten is een concurrentiebeding opgenomen. Dit heeft de werkgever gedaan om te voorkomen dat een werknemer met al zijn kennis over een onderneming bij een concurrent gaat werken. Dat kan namelijk heel nadelig zijn voor de werkgever. Maar aan de andere kant kan een concurrentiebeding ook heel nadelig zijn voor de werknemer. Soms heeft een werknemer een dusdanig specialistisch beroep dat hij simpelweg niet ergens kan gaan werken waar hij geen concurrent van de ex-werkgever vormt.

Concurrentiebeding ongedaan maken

Het verstandigste is om eerst het gesprek aan te gaan met de werkgever. Misschien is hij bereid om zich niet aan het concurrentiebeding te houden. Bijvoorbeeld in geval van een ontslag met wederzijds goedvinden. Het kan dan in het belang van de werkgever zijn dat u eerder een baan kunt vinden. Ook ziet de werkgever soms zelf al de onredelijkheid van een concurrentiebeding in, waardoor hij bereid is om het beding niet ten gelde te maken. Of hij kan bereid zijn om tegen vergoeding het beding in te trekken.

Mocht dat niet helpen, dan kunt u proberen om een mediator in te schakelen om het gesprek opnieuw aan te vatten. Er kunnen aanvullende afspraken gemaakt worden om de werknemer meer ruimte te geven en tegelijkertijd de belangen van de werkgever na te komen.

Wanneer sprake is van ernstig verwijtbaar handelen of nalaten van de werkgever, kan het zijn dat het concurrentiebeding niet geldig is.

Een niet oplosbaar geschil

Helaas komt het vaak voor bij concurrentiebedingen dat werkgever en werknemer er samen niet uit komen. Het is verstandig om in die situaties een arbeidsrecht advocaat in te schakelen om exact na te gaan wat uw rechten en plichten precies zijn.

Advocaat concurrentiebeding nodig?

De vertoonde concurrentiebeding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het concurrentiebeding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de concurrentiebeding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat concurrentiebeding.

Advocaten en advocatenkantoren concurrentiebeding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren concurrentiebeding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde concurrentiebeding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN