•  
     

10 arbeidscontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Arbeidscontract advocaten

GESPECIALISEERDE ARBEIDSCONTRACT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat arbeidscontract? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten arbeidscontracten.

Advocaat arbeidscontract

Heeft u te maken met het arbeidscontract en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde arbeidscontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met arbeidscontract als expertise. Arbeidscontracten zijn continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het arbeidscontract. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van arbeidscontracten.

Wat is een arbeidscontract?

In het arbeidscontract, ook wel arbeidsovereenkomst genoemd, staan alle afspraken die tussen werkgever en werknemer gelden. U kunt het arbeidscontract opzeggen, maar de werkgever kan dit uiteraard ook. U bent allebei gebonden aan een opzegtermijn, al kan daar tussen werkgever en werknemer tegen die tijd van worden afgeweken.

Soorten arbeidscontracten

Een arbeidscontract geldt voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd. Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd geldt in principe voor eeuwig, tenzij één van de partijen tussentijds opzegt. Wanneer de werkgever opzegt, moet hij een transitievergoeding betalen om de tijd te overbruggen tussen de twee banen. Ook moeten beide partijen de opzegtermijn in acht nemen. Uiteraard kan ook hier onderling van worden afgeweken.

Een contract voor bepaalde tijd geldt in principe maar voor een korte tijd, bijvoorbeeld zolang een project duurt of zolang de te vervangen werknemer met zwangerschapsverlof is. Vaak is er dan geen proeftijd of proefperiode van toepassing.

Specifieke voorwaarden in het arbeidscontract

In het arbeidscontract kunnen werkgever en werknemer tal van afspraken vastleggen. Veelal zal de werkgever een concurrentiebeding en een relatiebeding opnemen om te voorkomen dat de werknemer na zijn ontslag schade toebrengt aan de onderneming of haar klantenbestand. Ook kan een proefperiode worden afgesproken.

Wilt u het arbeidscontract laten opstellen, aanpassen of controleren? Neem dan contact op met een ervaren arbeidsrecht advocaat, te vinden op Advocatenkantoren.nl!

Advocaat arbeidscontract nodig?

De vertoonde arbeidscontract specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in arbeidscontracten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de arbeidscontract advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat met kennis van arbeidscontracten.

Advocaten en advocatenkantoren arbeidscontract

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren arbeidscontracten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde arbeidscontract advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN