•  
     

6 uitzendcontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Uitzendcontract advocaten

GESPECIALISEERDE UITZENDCONTRACT ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde uitzendcontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige uitzendcontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat uitzendcontract

Experts in uitzendcontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde uitzendcontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een uitzendcontract opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot het contract? Door te kiezen voor een ervaren uitzendcontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een uitzendcontract?

Een uitzendcontract wordt ook wel een uitzendovereenkomst genoemd. Dit is een overeenkomst waarbij de uitzendkracht, de uitlener (het uitzendbureau) en de inlener (de onderneming waar de uitzendkracht gaat werken) bij betrokken zijn. Formeel gezien is het een overeenkomst tussen de uitzendkracht en de uitlener.

Verschillen met een ‘echte’ arbeidsovereenkomst

Het alternatief voor een uitzendcontract is een ‘echte’ arbeidsovereenkomst tussen de werknemer en de werkgever waar de werkzaamheden verricht worden. Maar wat zijn precies de verschillen? Het grootste verschil is de persoon van de werkgever. Bij een ‘echte’ arbeidsovereenkomst is dat de werkgever waar gewerkt wordt, maar bij een uitzendcontract is dat het uitzendbureau. Een ander belangrijk verschil kan het dienstverband zijn. Een vaste werknemer zal veelal een contract voor een bepaald aantal uren hebben, terwijl een uitzendkracht veelal een 0-urencontract heeft. Hij is makkelijker te ontslaan, maar kan ook zelf makkelijker ontslag nemen.

Geschillen omtrent een uitzendcontract

Ook als uitzendkracht heb je tal van rechten en moet de werkgever je netjes behandelen. Meent u dat u oneerlijk bent behandeld? Schakel dan een advocaat in die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Ook als u ineens niet meer ingeroosterd wordt voor werk, kan het zijn dat u alsnog recht hebt op een bepaald aantal uren werk (en dus ook salaris) per maand.

Deskundige uitzendcontract advocaat nodig?

Als u denkt een uitzendcontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in uitzendcontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van uitzendcontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige uitzendcontract advocaten.

Kom in contact met een uitzendcontract specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De uitzendcontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN