•  
     

27 overheidscontracten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Danielle van Hal-Vermeer
Danielle van Hal-Vermeer
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht

Overheidscontracten advocaten

GESPECIALISEERDE OVERHEIDSCONTRACTEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde overheidscontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige overheidscontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat overheidscontracten

Experts in overheidscontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde overheidscontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een overheidscontract opstellen, beoordelen of wijzigen? Door te kiezen voor een ervaren overheidscontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat zijn overheidscontracten?

Het contractenrecht is een algemeen rechtsgebied waarin vrijwel alle contracten onder te brengen zijn. Toch zijn er contracten die een specialisme op zichzelf vormen. Bijvoorbeeld de overheidscontracten. Wanneer de overheid contracteert, is dat tot op zekere hoogte een gewoon contract zoals elk ander contract dat is. Er is echter iets bijzonders, want de overheid moet zich aan speciale regels houden. Er kan speciale wet- en regelgeving zijn die op het contract van toepassing is. Dat kan gunstig zijn voor de wederpartij, maar kan ook negatief uitpakken. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan kunt u een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl de contracten laten opstellen of nakijken. Ook voor begeleiding bij onderhandelen en procederen kunt u uiteraard bij een van de advocaten terecht.

Publiekrecht en privaatrecht

Als de overheid een contract aangaat die elke andere organisatie of onderneming zou kunnen aangaan, dan is daar waarschijnlijk met name privaatrecht op van toepassing, net zoals op alle andere contracten. Het is echter vaak het geval dat er iets bijzonders aan de hand is, en de overheid van speciale bevoegdheden gebruik maakt. Dan komt er ook een stukje privaatrecht bij kijken. Want wat als de overheid toezegt een bepaald bestemmingsplan te wijzigen en zich daar niet aan houdt? Of wat als de overheid een bepaald stuk grond verkoopt aan een projectontwikkelaar en de grond vervuild blijkt te zijn? Er zijn tal van problemen die kunnen opdoemen op de grens tussen privaat- en publiekrecht, en dat vraagt om specialisten.

Deskundige overheidscontract advocaat nodig?

Als u denkt een overheidscontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in overheidscontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van overheidscontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige overheidscontract advocaten.

Kom in contact met een overheidscontracten specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De overheidscontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN