•  
     

6 overheidscontracten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Overheidscontracten advocaten

GESPECIALISEERDE OVERHEIDSCONTRACTEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde overheidscontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige overheidscontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat overheidscontracten

Experts in overheidscontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde overheidscontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een overheidscontract opstellen, beoordelen of wijzigen? Door te kiezen voor een ervaren overheidscontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat zijn overheidscontracten?

Het contractenrecht is een algemeen rechtsgebied waarin vrijwel alle contracten onder te brengen zijn. Toch zijn er contracten die een specialisme op zichzelf vormen. Bijvoorbeeld de overheidscontracten. Wanneer de overheid contracteert, is dat tot op zekere hoogte een gewoon contract zoals elk ander contract dat is. Er is echter iets bijzonders, want de overheid moet zich aan speciale regels houden. Er kan speciale wet- en regelgeving zijn die op het contract van toepassing is. Dat kan gunstig zijn voor de wederpartij, maar kan ook negatief uitpakken. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan kunt u een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl de contracten laten opstellen of nakijken. Ook voor begeleiding bij onderhandelen en procederen kunt u uiteraard bij een van de advocaten terecht.

Publiekrecht en privaatrecht

Als de overheid een contract aangaat die elke andere organisatie of onderneming zou kunnen aangaan, dan is daar waarschijnlijk met name privaatrecht op van toepassing, net zoals op alle andere contracten. Het is echter vaak het geval dat er iets bijzonders aan de hand is, en de overheid van speciale bevoegdheden gebruik maakt. Dan komt er ook een stukje privaatrecht bij kijken. Want wat als de overheid toezegt een bepaald bestemmingsplan te wijzigen en zich daar niet aan houdt? Of wat als de overheid een bepaald stuk grond verkoopt aan een projectontwikkelaar en de grond vervuild blijkt te zijn? Er zijn tal van problemen die kunnen opdoemen op de grens tussen privaat- en publiekrecht, en dat vraagt om specialisten.

Deskundige overheidscontract advocaat nodig?

Als u denkt een overheidscontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in overheidscontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van overheidscontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige overheidscontract advocaten.

Kom in contact met een overheidscontracten specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De overheidscontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN