•  
     

6 overnamecontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Overnamecontract advocaten

GESPECIALISEERDE OVERNAMECONTRACT ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde overnamecontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige overnamecontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat overnamecontract

Experts in overnamecontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde overnamecontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een overnamecontract opstellen, beoordelen of wijzigen? Door te kiezen voor een ervaren overnamecontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een overnamecontract?

Een overnamecontract is een contract waarin alles wordt geregeld omtrent de overname van een onderneming. Het is een spannend contract voor beide partijen; de koper en de verkoper. Want wat als u ineens een concurrentiebeding vergeten bent en de verkoper begint een maand later met een nieuwe soortgelijke onderneming; kunt u daar dan nog iets tegen doen? En wat als de onderneming helemaal niet zo goed blijkt te draaien als de verkopen voorhield; kunt u de verkoper dan aanspreken? Of wat als de koper helemaal niet goed voor de klanten zorgt en de klanten u de slechte overname verwijten, wat dan? Tal van problemen die hierbij kunnen opdoemen, die door een goed overnamecontract kunnen worden voorkomen.

Wat moet in een overnamecontract vermeld worden?

In een overnamecontract wordt alles omtrent de transactie zelf beschreven, evenals alles wat na de transactie moet gebeuren. Denk dus aan de prijs, aan wat exact wordt overgenomen en wat niet wordt overgenomen, een concurrentiebeding, bepaalde garanties, enzovoorts.

Deskundig advies kan niet ontbreken

Omdat er van alles kan misgaan en elk woordje op verschillende manieren kan worden uitgelegd, is het ten zeerste aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl het contract te laten opstellen. U weet dan zeker dat er geen verborgen zaken meer naar boven komen en u niet voor verrassingen komt te staan.

Deskundige overnamecontract advocaat nodig?

Als u denkt een overnamecontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in overnamecontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van overnamecontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige overnamecontract advocaten.

Kom in contact met een overnamecontracten specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De overnamecontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN