•  
     

28 overnamecontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Overnamecontract advocaten

GESPECIALISEERDE OVERNAMECONTRACT ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde overnamecontract advocaten. Zoekt u naar een deskundige overnamecontract advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat overnamecontract

Experts in overnamecontracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde overnamecontract advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Wilt u een overnamecontract opstellen, beoordelen of wijzigen? Door te kiezen voor een ervaren overnamecontract expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een overnamecontract?

Een overnamecontract is een contract waarin alles wordt geregeld omtrent de overname van een onderneming. Het is een spannend contract voor beide partijen; de koper en de verkoper. Want wat als u ineens een concurrentiebeding vergeten bent en de verkoper begint een maand later met een nieuwe soortgelijke onderneming; kunt u daar dan nog iets tegen doen? En wat als de onderneming helemaal niet zo goed blijkt te draaien als de verkopen voorhield; kunt u de verkoper dan aanspreken? Of wat als de koper helemaal niet goed voor de klanten zorgt en de klanten u de slechte overname verwijten, wat dan? Tal van problemen die hierbij kunnen opdoemen, die door een goed overnamecontract kunnen worden voorkomen.

Wat moet in een overnamecontract vermeld worden?

In een overnamecontract wordt alles omtrent de transactie zelf beschreven, evenals alles wat na de transactie moet gebeuren. Denk dus aan de prijs, aan wat exact wordt overgenomen en wat niet wordt overgenomen, een concurrentiebeding, bepaalde garanties, enzovoorts.

Deskundig advies kan niet ontbreken

Omdat er van alles kan misgaan en elk woordje op verschillende manieren kan worden uitgelegd, is het ten zeerste aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl het contract te laten opstellen. U weet dan zeker dat er geen verborgen zaken meer naar boven komen en u niet voor verrassingen komt te staan.

Deskundige overnamecontract advocaat nodig?

Als u denkt een overnamecontract advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in overnamecontracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van overnamecontract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige overnamecontract advocaten.

Kom in contact met een overnamecontracten specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De overnamecontract advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN