•  
     

12 contractbreuk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jan Melief
Jan Melief
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u

Contractbreuk advocaten

GESPECIALISEERDE CONTRACTBREUK ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde contractbreuk advocaten. Zoekt u naar een deskundige contractbreuk advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat contractbreuk

Experts in contractbreuken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde contractbreuk advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Krijgt u te maken met een contractbreuk? Door te kiezen voor een ervaren contractbreuk expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Contractbreuk

Wanneer een contract niet wordt nagekomen, spreekt men in de volksmond wel van contractbreuk. In juridische zin heeft men het over een tekortkoming in de nakoming van een verbintenis, of kortweg wanprestatie. Onder omstandigheden kan wanprestatie geoorloofd zijn, maar soms kan wanprestatie een verplichting tot schadevergoeding met zich brengen.

Geoorloofde wanprestatie

Soms is het toegestaan om te wanpresteren, en dus niet te doen wat u beloofd heeft. Dit is bijvoorbeeld het geval als de wederpartij ten onrechte zijn afspraken niet nakomt. Ook kan het zijn dat nakoming onaanvaardbaar is, omdat nakoming gevolgen met zich brengt die u niet hebt kunnen voorzien. Ook wanneer de overeenkomst niet op een juiste wijze tot stand is gekomen, kan het zijn dat u niet het contract hoeft na te komen.

Schadevergoeding bij wanprestatie

Wanneer afspraken ten onrechte niet worden nagekomen, kan de wederpartij recht hebben op schadevergoeding. Let daarom altijd goed op voordat u besluit deze niet meer na te komen. Schakel altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in om u te laten voorlichten over de gevolgen van een niet nakoming van het contract. Ook wanneer jegens u een overeenkomst niet is nagekomen, kunt u daar uiteraard een advocaat naar laten kijken en mogelijk schadevergoeding laten vorderen.

Deskundige contractbreuk advocaat nodig?

Als u denkt een contractbreuk advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in contractbreuken en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van contractbreuk specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige contractbreuk advocaten.

Kom in contact met een contractbreuk specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De contractbreuk advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN