•  
     

7 contract wijzigen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Contract wijzigen advocaten

GESPECIALISEERDE CONTRACT WIJZIGEN ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten voor het wijzigen van een contract. Wilt u een contract wijzigen? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat contract wijzigen

Experts in het wijzigen van contracten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat om een contract te wijzigen? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het contractenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het contractenrecht in te schakelen. Juridische hulp nodig voor het wijzigen van een contract? Door te kiezen voor een ervaren contract wijzigen expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Contract wijzigen?

Soms voldoet een eenmaal opgesteld contract niet meer aan de wensen van een later moment. De opvattingen zijn misschien gewijzigd, of de omstandigheden waaronder het contract wordt uitgevoerd zijn anders geworden. Maar wat dan te doen?

Eenzijdig wijzigen of moet de ander akkoord gaan?

In sommige gevallen is het mogelijk om een contract eenzijdig te wijzigen. Dit moet dan veelal wel in het contract zelf zijn opgenomen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om een lichte prijswijziging door te voeren. Maar voor de meeste wijzigingen moet de wederpartij akkoord gaan. Dat is op zich ook wel logisch, want de wederpartij is met een bepaald contract akkoord gegaan, en zit dan niet op wijzigingen in zijn nadeel te wachten.

Wat als ik niet meer wil nakomen?

Soms kan het gebeuren dat het nakomen van een overeenkomst zo ongunstig is geworden, dat u deze niet meer wilt nakomen. Nakoming is dan onevenredig kostbaar voor de contractspartij, dat nakoming eigenlijk niet meer van die partij kan worden gevergd. Dat kan het geval zijn wanneer de omstandigheden op onvoorziene wijze zijn gewijzigd. In zo’n geval kan het zijn dat u deze niet meer hoeft na te komen. U kunt hier echter niet zomaar een beroep op doen, er moet wel écht iets aan de hand zijn. Neem daarom altijd voor meer informatie contact op met een advocaat die u kunt vinden op Advocatenkantoren.nl.

Deskundige contract wijzigen advocaat nodig?

Als u denkt een advocaat nodig te hebben om een contract te wijzigen, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het wijzigen van contracten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het contractenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van contract specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige contract wijzigen advocaten.

Kom in contact met contract wijzigen specialisten

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De gespecialiseerde contract wijzigen advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN