4 intellectueel eigendomsrecht advocaten
IN DEVENTER GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Intellectueel Eigendomsrecht advocaten Deventer

GESPECIALISEERDE INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT ADVOCATEN DEVENTER

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat intellectueel eigendomsrecht in Deventer? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten intellectueel eigendomsrecht in Deventer.

Advocaat intellectueel eigendomsrecht Deventer

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde intellectueel eigendomsrecht advocaten in Deventer. De intellectueel eigendomsrecht experts in Deventer zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het intellectueel eigendomsrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van intellectueel eigendomsrecht advocaten in Deventer, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle intellectueel eigendomsrecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is het intellectueel eigendomsrecht?

In het goederenrecht is het eigendomsrecht van groot belang. Dat is namelijk het alomvattende recht dat iemand op een goed kan hebben. Wanneer u een fiets hebt, kan duidelijk gemaakt worden dat het uw fiets betreft. U kunt de fiets verplaatsen en gebruiken en voorkomen dat anderen uw fiets gebruiken. Het wordt echter lastiger wanneer het om goederen gaat die niet tastbaar zijn. Want hoe kunt u uw merk beschermen tegen inbreuken van derden? Hoe voorkomt u dat anderen met uw schrijfsels aan de haal gaan? Daarop ziet het intellectueel eigendomsrecht.

De omvang van het IE recht

Het intellectueel eigendomsrecht (of kortweg IE recht) ziet op alle voortbrengsels van de menselijke geest. Dat is de overkoepelende term, maar binnen het intellectueel eigendomsrecht kunnen tal van andere rechtsgebieden worden ondergebracht. Zo valt het auteursrecht onder het intellectueel eigendomsrecht, maar ook het databankenrecht, het merkenrecht, het handelsnaamrecht, het chipsrecht, het octrooirecht, het modellenrecht en het kwekersrecht. Het gaat dus om veel verschillende rechtsgebieden. Dat is logisch, aangezien voortbrengsels van de menselijke geest een steeds grotere rol gaan spelen in de maatschappij. De rechten daarop moeten uiteraard beschermd worden.

Het internationale aspect van intellectueel eigendomsrecht

Het intellectueel eigendomsrecht is voor een groot deel geregeld in internationale verdragen. We hebben het dan over Europese wet- en regelgeving, maar ook om tal van verdragen en overeenkomsten met andere continenten. Juist omdat hier tal van rechtstelsels bijeen komen, is het wel zo praktisch dat uw advocaat daar weet van heeft. Op Advocatenkantoren.nl vindt u daarom de beste advocaten op het gebied van intellectueel eigendomsrecht in Deventer.

Advocaat intellectueel eigendomsrecht in Deventer nodig?

Intellectueel eigendomsrecht advocaten of advocatenkantoren in Deventer kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het intellectueel eigendomsrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een intellectueel eigendomsrecht expert in Deventer voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat of advocatenkantoor Deventer naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een intellectueel eigendomsrecht advocaat in Deventer

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste intellectueel eigendomsrecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Deventer. De aangesloten intellectueel eigendomsrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Deventer. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren intellectueel eigendomsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten intellectueel eigendomsrecht in Deventer. Neem direct contact op met een intellectueel eigendomsrecht specialist uit Deventer.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •