10 uitvinding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Mignon Meermans Specialist
Mignon Meermans
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Kees Meijer Specialist
Kees Meijer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 350,00 p/u
Reny Stark Specialist
Reny Stark
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Bert Gravendeel
Bert Gravendeel
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Menno Jansen Specialist
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roman van der Boom
Roman van der Boom
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Uitvinding advocaten

GESPECIALISEERDE UITVINDING ADVOCATEN

Wilt u een uitvinding vastleggen en zoekt u naar juridisch advies? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij uw uitvinding registreren en beschermen.

Advocaat uitvinding

Heeft u een uitvinding die u wilt vastleggen en beschermen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met intellectueel eigendomsrecht als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vastleggen, beschermen en registreren van uw uitvinding. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Uitvindingen

Een uitvinding is de ontdekking van iets nog niet bekend was. Meestal zal een uitvinding zich op het technisch gebied bevinden, maar dat hoeft niet per definitie het geval te zijn. Bekende uitvindingen zijn het wiel, de lamp en de stoommachine.

Beschermen van een uitvinding

In beginsel is een uitvinding te beschermen middels een octrooi. Hiermee verkrijgt de uitvinder het exclusieve recht om zijn uitvinding te exploiteren. Echter niet elke uitvinding is middels een octrooi te beschermen. Een uitvinding moet bijvoorbeeld uitvinderswerkzaamheid hebben. Dat houdt in dat een uitvinding niet voor de hand liggend mag zijn. Bovendien moet een uitvinding nieuw zijn. Het is dus niet mogelijk om iets wat reeds bekend is middels het octrooirecht te beschermen, ook als daarvoor nog geen octrooi gedeponeerd is. Ten derde moet de uitvinding industrieel toepasbaar zijn.

Effectieve bescherming door advocaat

Voor het opstellen van het verzoek om een octrooi te verkrijgen, is het handig om dit aan een advocaat uit te besteden. Ook is het handig om de effectieve bescherming van een octrooi over te laten aan een advocaat. U wil immers niet dat men inbreuk maakt op uw uitvinding. De advocaat kan eventuele geleden schade verhalen bij de veroorzaker en zorgen voor een effectieve bescherming van uw uitvinding.

Uitvinding vastleggen? Vind een advocaat

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het beschermen van allerlei soorten uitvindingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de uitvinding advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Bescherm en registreer uw uitvinding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde intellectueel eigendomsrecht advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk de advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten die u graag van dienst zijn bij het beschermen, aanmelden en vastleggen van een uitvinding en die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •