•  
     

3 exploitatierecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Exploitatierecht advocaten

GESPECIALISEERDE EXPLOITATIERECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of advocaat exploitatierecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten exploitatierecht.

Heeft u te maken met het exploitatierecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde exploitatierecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met exploitatierecht als expertise. Het intellectuel eigendomsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het exploitatierecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van exploitatierecht.

Wat is exploitatierecht?

Het exploitatierecht is het recht om werken openbaar te maken. De maker mag zelf beslissen of hij zijn werk openbaar maakt en verveelvoudigt. Dit exploitatierecht is overdraagbaar waardoor het verkocht kan worden. Een boekschrijver zal bijvoorbeeld zijn exploitatierecht kunnen verkopen aan een drukkerij in ruil voor royalties en het op de markt brengen van het boek; een band kan het exploitatierecht van de gemaakte muziek verkopen aan de platenmaatschappij.

Exploitatierecht overdragen

Een exploitatierecht kan dus worden overgedragen. Het is echter wel van belang om hier goed over na te denken. Want wat als u het exploitatierecht over een boek voor een geringe vergoeding hebt verkocht omdat u ervan uitging dat het boek toch geen succes zou worden, maar het boek vervolgens een bestseller wordt? En wat als u het exploitatierecht hebt verkocht en de platenmaatschappij vervolgens beslist dat het nummer toch niet uitgebracht wordt? U mist dan mogelijk uw naamsbekendheid. Er kunnen dus tal van geschillen ontstaan bij het verkopen van het exploitatierecht. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl om zich goed tegen dergelijke situaties in te dekken.

Andere verkoopmogelijkheden

Behalve het exploitatierecht verkopen, zijn er soms nog andere opzetten te maken waarbij u meer of minder controle hebt over wat er met uw werk gedaan  wordt. Ook daarover kan de advocaat u uiteraard adviseren.

Advocaat exploitatierecht nodig?

De vertoonde exploitatierecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het exploitatierecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de exploitatierecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat exploitatierecht.

Advocaten en advocatenkantoren exploitatierecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren exploitatierecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde exploitatierecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN