10 idee vastleggen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Mignon Meermans Specialist
Mignon Meermans
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Kees Meijer Specialist
Kees Meijer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 350,00 p/u
Reny Stark Specialist
Reny Stark
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Bert Gravendeel
Bert Gravendeel
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Menno Jansen Specialist
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roman van der Boom
Roman van der Boom
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Idee vastleggen advocaten

GESPECIALISEERDE IDEE VASTLEGGEN ADVOCATEN

Wilt u een idee vastleggen of maakt iemand inbreuk op uw idee en zoekt u naar juridisch advies? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij uw idee registreren en beschermen.

Advocaat idee vastleggen

Heeft u te maken met een idee die u wilt vastleggen en/of beschermen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met intellectueel eigendomsrecht als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vastleggen, beschermen en registreren van uw idee. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wilt u een idee vastleggen?

Er zijn tal van ideeën die vastgelegd kunnen worden. Het lastige van een idee is echter wel dat een ander altijd kan zeggen hetzelfde idee te hebben gehad. Bovendien kun je anderen niet verbieden om eenzelfde idee te hebben. Het moet dus niet alleen gaan om een idee, maar ook om een praktische uitwerking ervan. Het moet dus gaan om iets tastbaars. Denkt u bijvoorbeeld aan een songtekst, een prototype, een film of een (mode)ontwerp.

Registratie van merken, modellen en tekeningen

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (afgekort BBIE) is de instantie in de Benelux die de registratie van merken, modellen en tekeningen regelt. Daarnaast zijn er echter nog tal van andere instanties waar een idee mogelijk gedeponeerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het Europees Octrooibureau (afgekort EOB). Om het idee zo goed mogelijk te beschermen, kan het aan te raden zijn om het idee (mede) in een ander register op te nemen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u hierover adviseren en voorlichten.

Idee beschermen

Naast het registreren van een idee, is het ook belangrijk dat het idee beschermd wordt. Dat gaat immers niet vanzelf nadat het idee is geregistreerd. Anderen kunnen ook dan inbreuk maken op uw idee. Schakel daarom een advocaat in om uw idee proactief te beschermen tegen ongeoorloofde inbreuken.

Idee vastleggen? Vind een advocaat

De vertoonde specialisten in het vastleggen van uw idee staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ideeën vastleggen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de idee vastleggen advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Bescherm en registreer uw idee

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde intellectueel eigendomsrecht advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk de advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en u graag van dienst zijn bij het beschermen, aanmelden en vastleggen van een idee.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •