•  
     

3 trademark advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Trademark advocaten

GESPECIALISEERDE TRADEMARK ADVOCATEN

Heeft u een trademark conflict of wilt u een trademark registreren en zoekt u hiervoor een advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij trademark zaken.

Advocaat trademarkVerdenkt u iemand die uw trademark schendt of wordt u beschuldigd van het schenden van een trademark en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde trademark advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met trademark als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in trademark zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij trademark conflicten of bij het registreren van een trademark.

Trademark

Het begrip trademark kan naar twee zaken verwijzen, die eigenlijk weer op hetzelfde betrekking hebben. Zo zal het TM teken worden gebruikt om aan te geven dat een merk zich in de aanvraagprocedure bevindt, en zal het handelsmerk (letterlijke vertaling van het Engelse ‘trademark’) zien op een woord, afbeelding, geluid of kleur waarvan iemand merkhouder is. Wanneer het merk eenmaal is gedeponeerd, wordt het veelal voorzien van een omcirkelde letter R.

Het handelsmerk

Om een handelsmerk ten volle te kunnen beschermen, moet het gedeponeerd worden. Behalve de voorwaarden om een merk te kunnen inschrijven, moet een merk ook na inschrijving door de merkhouder beschermd worden. Treedt een merkhouder niet of niet voldoende op tegen inbreuken, dan vervalt de bescherming en kan iedereen dus het merk gebruiken. Een merk kan op diverse niveaus worden geregistreerd, bijvoorbeeld in de gehele Benelux of in de gehele Europese Unie. De bescherming geldt enkel in het desbetreffende gebied.

Merk deponeren en beschermen

U kunt zowel het deponeren van het merk als het optreden tegen inbreuken op dat merk uitbesteden aan een advocaat. Ook wanneer u advies wil inwinnen over een merkregistratie, kunt u dat bij een advocaat doen. Neem daarvoor contact op met één van de gespecialiseerde advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden.

Trademark advocaat nodig?

De vertoonde trademark specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij trademark zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de trademark advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Trademark advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde trademark advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk trademark advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde trademark advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN