10 chipsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Mignon Meermans Specialist
Mignon Meermans
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Kees Meijer Specialist
Kees Meijer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 350,00 p/u
Reny Stark Specialist
Reny Stark
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Bert Gravendeel
Bert Gravendeel
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Menno Jansen Specialist
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roman van der Boom
Roman van der Boom
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Chipsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE CHIPSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of advocaat chipsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten chipsrecht.

Advocaat chipsrecht

Heeft u te maken met het chipsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde chipsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met chipsrecht als expertise. Het intellectuel eigendomsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het chipsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van chipsrecht.

Wat is chipsrecht?

Het chipsrecht is een soort auteursrecht dat geldt voor chips die in computers en andere elektronische apparaten worden gebruikt om het systeem aan te sturen. Het recht ontstaat uit zichzelf, net als bij het auteursrecht. Het chipsrecht moet echter wel worden ingeschreven om het te kunnen handhaven. Zonder die handhaving hebt u dus eigenlijk weinig aan het chipsrecht.

Chipsrecht inschrijven

Voor een aanvraag voor chipsrecht betaalt u een eenmalig bedrag, in tegenstelling tot bijvoorbeeld octrooirecht waar u ook een instandhoudingsbedrag moet betalen. Het chipsrecht geldt 10 jaar vanaf het moment van depot of eerste gebruik (de vroegste datum telt) of 15 jaar vanaf het moment dat de topografie van de chip is gemaakt als er toen nog geen depot of eerste gebruik was.

Uitbesteden aan advocaat

Het is raadzaam om het inschrijven van het chipsrecht uit te besteden aan een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl. Op die manier weet u immers zeker dat de inschrijving op de juiste manier is geschied. Er zijn namelijk behoorlijk wat formaliteiten gekoppeld aan het inschrijven van chipsrecht. Zo moet een exemplaar van de chip worden ingediend, moet een betalingsformulier worden meegezonden, evenals een depotformulier en een tekening van de gebruikte topografie. Pas wanneer aan al deze voorwaarden is voldaan, kan de inschrijving doorgang vinden.

Advocaat chipsrecht nodig?

De vertoonde chipsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het chipsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de chipsrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren chipsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren chipsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend chipsrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •