•  
     

6 licentie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Licentie advocaten

GESPECIALISEERDE LICENTIE ADVOCATEN

Heeft u een licentie conflict of wilt u een licentieovereenkomst opstellen of laten controleren? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij licentie zaken.

Advocaat licentie

Heeft u te maken met een licentie probleem of wilt u een licentieovereenkomst laten beoordelen? Een licentie advocaat kan u hierbij helpen. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met licenties als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in licentie zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij licentie conflicten of het overdragen en opstellen van licentieovereenkomsten.

Wat is een licentie?

Een licentie kan verleend worden wanneer iemand een ander een bepaald recht in gebruik geeft. Het kan bijvoorbeeld gaan om het recht om een auteursrechtelijk werk, een merk, octrooi of domeinnaam in gebruik te nemen. De afspraken rondom de licentie en de tegenprestatie zijn opgenomen in de licentieovereenkomst.

Wat staat er in de licentieovereenkomst?

In de licentieovereenkomst staat precies beschreven wie welke prestatie levert. Het is van belang dat het verstrekken van de licentie uitgebreid wordt gedocumenteerd en ook zeer precies wordt beschreven welke rechten en plichten aan het gebruik verbonden zijn. Wanneer het een octrooi betreft, is het aan te raden om het registratienummer van het octrooi in de overeenkomst op te nemen. Verder zijn er nog tal van zaken waar bij het opstellen van een licentieovereenkomst op gelet moet worden. Gelukkig zijn de advocaten van Advocatenkantoren.nl gespecialiseerd in het opstellen van licentieovereenkomsten, zodat zij het opstellen van de overeenkomst voor u kunnen verzorgen.

Niet nakomen van licentieovereenkomst

Wanneer een licentieovereenkomst is opgesteld, is het uiteraard van belang dat de overeenkomst ook wordt nageleefd. Wordt een licentieovereenkomst niet nagekomen kunt u eveneens een advocaat inschakelen om naleving te waarborgen. Wanneer er schade is ontstaan, kan de advocaat proberen de schade te verhalen.

Licentie advocaat nodig?

De vertoonde licentie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij licentie zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de licentie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Licentie advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde licentie advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk licentie advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde licentie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN