•  
     

8 verzakking advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Verzakking advocaten

GESPECIALISEERDE VERZAKKING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde verzakking advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verzakking.

Advocaat verzakking

Heeft u te maken met een verzakking in of rond uw huis en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde verzakking advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verzakking als expertise. Het onroerend goedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot verzakkingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een verzakking.

Verzakkingen

Wanneer iemand een woning of ander gebouw aanschaft, hoopt die persoon er uiteraard op dat hij of zij het gebouw met veel plezier nog jarenlang kan gebruiken. Helaas kunnen er problemen optreden, bijvoorbeeld door verzakking. Een verzakking kan door verloop van vele jaren plaatsvinden, bijvoorbeeld door een zachte bodem of een gebrekkige fundering. Er kunnen echter ook oorzaken zijn waardoor de verzakking een stuk sneller gaat, bijvoorbeeld door nabijgelegen werkzaamheden, een verlaging van het grondpeil of aardbevingen. En wat dan? Kunt u die schade dan verhalen?

Schadevergoeding na verzakking

Het grote probleem bij een claim om schadevergoeding is het aantonen van een causaal verband tussen een mogelijke oorzaak en de verzakking zelf. Want het is inderdaad wel erg toevallig als een woning ineens gaat zakken wanneer in de buurt afgravingen worden verricht, maar wie zegt dat het ook echt een oorzaak en gevolg is? Dat moet uiteraard bewezen worden. Er gelden in sommige gevallen speciale bewijsregels, bijvoorbeeld in het geval van aardbevingen in Groningen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kent uiteraard de regels en de uitspraken van rechters, zodat de advocaat precies weet wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.

Kosten om erger te voorkomen

Wanneer sprake is van een verzakking, wilt u uiteraard proberen te voorkomen dat de boel nog verder verzakt. Daar worden soms forse kosten voor gemaakt. Onder omstandigheden kunnen ook die kosten op de veroorzaker van de schade worden verhaald. De kosten worden immers gemaakt om ergere schade te voorkomen.

Advocaat verzakking nodig?

De vertoonde verzakking specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in verzakkingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de verzakking advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat verzakking.

Advocaten en advocatenkantoren verzakking

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verzakking op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verzakking advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN