•  
     

11 eigendomsoverdracht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Eigendomsoverdracht advocaten

GESPECIALISEERDE EIGENDOMSOVERDRACHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde eigendomsoverdracht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten eigendomsoverdracht.

Advocaat eigendomsoverdracht

Heeft u te maken met een eigendomsoverdracht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde eigendomsoverdracht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met eigendomsoverdrachten als expertise. Het onroerend goedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot eigendomsoverdrachten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van eigendomsoverdracht.

Wat is een eigendomsoverdracht?

Met eigendomsoverdracht wordt in het recht niet meer bedoeld dan dat de eigendom van de ene persoon op de andere persoon overgaat. Het eigendomsrecht is het meest absolute recht op een goed wat bestaat. Meestal wordt met de eigendomsoverdracht het moment bedoeld waarop de eigendom van een onroerende zaak, bijvoorbeeld een woning, op een ander over gaat. Maar hoe gaat dat precies?

Eigendomsoverdracht van een woning

Op de dag dat de eigendomsoverdracht plaatsvindt, gaan doorgaans koper en verkoper samen naar de notaris. De notaris moet namelijk een notariële akte opmaken zodat in de registers kan worden opgenomen dat de eigendom van de woning van de ene persoon op de andere persoon is overgegaan. De notariële akte bestaat uit twee delen: de eigendomsakte en de hypotheekakte.

Rechten en plichten rondom de eigendomsoverdracht

Zowel koper als verkoper hebben diverse verplichtingen rondom de eigendomsoverdracht. Zo moet de financiering rond zijn en moet de woning in dezelfde staat worden gehouden als tijdens de laatste inspectie. Zijn er na de laatste inspectie gebreken ontstaan, dan is het verstandig om de koper hierover te informeren en af te spreken wat er moet gebeuren.

Het kan voorkomen dat na de eigendomsoverdracht problemen opdoemen. Neem in dat geval altijd contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. De belangen zijn vaak groot: een woning is immers een kostbaar goed. Het is verstandig om daar zorgvuldig mee om te springen en te zorgen dat uw belangen goed behartigd worden.

Advocaat eigendomsoverdracht nodig?

De vertoonde eigendomsoverdracht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in eigendomsoverdrachten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de eigendomsoverdracht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat eigendomsoverdracht.

Advocaten en advocatenkantoren eigendomsoverdracht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren eigendomsoverdracht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde eigendomsoverdracht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN