•  
     

8 koopovereenkomst onroerend goed advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Koopovereenkomst onroerend goed advocaten

GESPECIALISEERDE KOOPOVEREENKOMST ONROEREND GOED ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde koopovereenkomst onroerend goed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten koopovereenkomst onroerend goed.

Advocaat koopovereenkomst onroerend goed

Heeft u te maken met een koopovereenkomst voor onroerend goed en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde koopovereenkomst onroerend goed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met koopovereenkomsten voor onroerend goed als expertise. Het onroerend goedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot koopovereenkomsten voor onroerend goed. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een onroerend goed koopovereenkomst.

Koopovereenkomst onroerend goed

Wanneer onroerend goed wordt overgedragen, wordt daarbij een koopovereenkomst gebruikt. Veelal wordt hierbij gekozen voor een modelcontract van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen).

Wat staat er in een koopovereenkomst?

In een koopovereenkomst staan alle afspraken die tussen koper en verkoper worden gemaakt. Er staat uiteraard de basisinformatie in, zoals de personalia van koper en verkoper, het onroerend goed dat gekocht wordt, de staat van het onroerend goed, enzovoorts. Het is uiteraard mogelijk om aanvullende bepalingen in de koopovereenkomst op te (laten) nemen. Zo zal de verkoper van een huurhuis er veelal voor kiezen om een clausule op te nemen dat de verkoper zelf niet in de woning heeft gewoond en hij niet op de hoogte is van eventuele gebreken. De verkoper van een oude woning kan er voor kiezen om een clausule op te nemen dat de woning een oude woning is en hieraan niet dezelfde eisen gesteld kunnen worden als aan een nieuwere woning. Ook clausules over bekende gebreken en problemen, zoals de aanwezigheid van asbest, kunnen in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Problemen omtrent de nakoming

Een koopovereenkomst moet worden nagekomen, tenzij deze binnen drie dagen na ontvangst van de ondertekende koopovereenkomst door de koper wordt ontbonden of een beroep kan worden gedaan op een opgenomen ontbindende voorwaarde. Het kan zijn dat de koper of de verkoper de overeenkomst niet goed nakomt. In dat geval is het raadzaam om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om de legitimiteit van de niet-nakoming na te gaan.

Advocaat koopovereenkomst onroerend goed nodig?

De vertoonde koopovereenkomst voor onroerend goed specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in koopovereenkomsten voor onroerend goed in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de koopovereenkomst onroerend goed advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat koopovereenkomst onroerend goed.

Advocaten en advocatenkantoren koopovereenkomst onroerend goed

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren koopovereenkomst onroerend goed op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde koopovereenkomst onroerend goed advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN