•  
     

8 kettingbeding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Kettingbeding advocaten

GESPECIALISEERDE KETTINGBEDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde kettingbeding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten kettingbeding.

Advocaat kettingbeding

Heeft u te maken met een kettingbeding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde kettingbeding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het kettingbeding als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot een kettingbeding. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een kettingbeding.

Wat is een kettingbeding?

Wanneer een overeenkomst wordt afgesloten, heeft deze in beginsel geen derdenwerking. Dat houdt in dat de afspraken die in de overeenkomst zijn vastgelegd, enkel werken tussen de betrokken contractspartijen. Wanneer tussen bepaalde partijen wordt afgesproken dat de ene partij op een bepaalde manier met een bepaalde zaak zal omgaan en die zaak aan een derde wordt overgedragen, heeft die derde geen verplichtingen jegens de eerste partij. Om toch te zorgen dat een afspraak door kan gaan en over gaat op de betrokken derde, kan een zogenaamd kettingbeding worden aangegaan. Een dergelijk beding kan worden gebruikt bij een registergoed, zoals een woning. Elke toekomstige koper is gebonden aan dit beding.

Hoe wordt een kettingbeding afgesloten?

Toekomstige kopers zijn gebonden aan de afspraken in een kettingbeding. Het is dus essentieel dat de toekomstige koper ook daadwerkelijk kan weten wat er in het beding staat. Om die reden moet het kettingbeding worden ingeschreven in de openbare registers, veelal het Kadaster. De afspraken moeten bij notariële akte worden vastgelegd.

Geschillen over een kettingbeding

Juist omdat kettingbedingen jarenlang en tussen verschillende partijen stand kunnen houden, kunnen er veel geschillen omtrent een kettingbeding ontstaan. Soms is ooit wel een kettingbeding afgesproken waarbij de ene partij jegens de ander iets moet doen of dulden, maar is het beding in de praktijk heel anders uitgevoerd. En soms is het niet eens meer mogelijk om het beding uit te voeren. Wat moet er dan gebeuren? Er kan dan een lastige situatie ontstaan waarin de advocaten van Advocatenkantoren.nl uitkomst kunnen bieden en kunnen aangeven wat de mogelijke vervolgstappen zijn.

Advocaat kettingbeding nodig?

De vertoonde kettingbeding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een kettingbeding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de kettingbeding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat kettingbeding.

Advocaten en advocatenkantoren kettingbeding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren kettingbeding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde kettingbeding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN