•  
     

8 agrarisch onroerend goed advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Agrarisch onroerend goed advocaten

GESPECIALISEERDE AGRARISCH ONROEREND GOED ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde agrarisch onroerend goed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten agrarisch onroerend goed.

Advocaat agrarisch onroerend goed

Heeft u te maken met agrarisch onroerend goed en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde agrarisch onroerend goed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met agrarisch onroerend goed als expertise. Het onroerend goedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot agrarisch onroerend goed. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van agrarisch onroerend goed.

Agrarisch onroerend goed

Agrarisch onroerend goed is in beginsel niet veel anders dan ‘gewoon’ onroerend goed. Het enige verschil is eigenlijk dat het gaat om onroerend goed met een agrarische bestemming. Er zijn echter meerdere redenen om te kiezen voor een advocaat die gespecialiseerd is in agrarisch onroerend goed, wanneer u met een dergelijk goed te maken hebt.

Agrarisch onroerend goed is toch anders

Bij agrarisch onroerend goed is vooral dus de agrarische bestemming belangrijk. Het is daarmee toch anders dan ‘gewoon’ onroerend goed. Zo gaat het bij agrarisch onroerend goed veelal om grote lappen grond, is soms sprake van erfpacht en kan de agrariër te maken hebben met onteigeningszaken. Ook is de taxatie van agrarisch onroerend goed uiteraard heel anders dan onroerend goed zonder agrarische bestemming.

Tal van werkzaamheden

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl met zijn specialisatie in het agrarisch onroerend goed, kan u op tal van manieren bijstaan en informeren. Zo hebben boeren bijvoorbeeld te maken met het afkopen van erfpacht. Het kan lastig zijn om te bepalen wat voor uw situatie de juiste keuze is en welke juridische gevolgen bijvoorbeeld de afkoop van erfpacht kan hebben. Om die reden is het wel zo prettig dat een ervaren advocaat met u mee kan kijken en u over de materie kan informeren en uw vragen kan beantwoorden. Ook kan een ervaren advocaat u uiteraard bijstaan in bijvoorbeeld onteigeningszaken of in zaken over bestemmingsplannen.

Advocaat agrarisch onroerend goed nodig?

De vertoonde agrarisch onroerend goed specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de agrarisch onroerend goed advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat agrarisch onroerend goed.

Advocaten en advocatenkantoren agrarisch onroerend goed

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren agrarisch onroerend goed op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde agrarisch onroerend goed advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN