•  
     

4 verklaring van erfrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 245,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Verklaring van erfrecht advocaten

GESPECIALISEERDE VERKLARING VAN ERFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat verklaring van erfrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten verklaring van erfrecht in uw regio.

Advocaat verklaring van erfrecht

Wat is een verklaring van erfrecht?

Een verklaring van erfrecht is een door de notaris opgemaakte verklaring. In deze verklaring vermeldt de notaris wie precies is overleden, of sprake is van een testament en zo ja, wat hier in staat. Ook staat in de verklaring wie de erfgenamen zijn en wie tot executeur is benoemd.

Noodzaak van een verklaring van erfrecht

In sommige gevallen is het hebben van een verklaring van erfrecht noodzakelijk. Denk hierbij aan het voortzetten van het gebruik van de bankrekening van de overledene. De bank doet dit pas wanneer een verklaring van erfrecht is overhandigd. De rekening wordt hierna veelal ervenrekening genoemd. De bank is meestal de enige organisatie die een verklaring van erfrecht wenst te ontvangen. Deze verklaring is weer niet nodig wanneer sprake is van een nog in leven zijnde partner of kinderen, wanneer er geen testament is opgemaakt of het totale saldo op de bankrekeningen minder bedraagt dan € 100.000.

Geschillen bij het opstellen van de verklaring van erfrecht

De verklaring van erfrecht wordt door de notaris opgesteld en is puur objectief. Er staat weinig in wat voor betwisting vatbaar is. De inhoud van het testament is zoals het is vastgelegd. Wel kan het voorkomen dat die inhoud voor tweeërlei uitleg vatbaar is. In dat geval dient niet de verklaring van erfrecht, maar het testament zelf betwist te worden. Neem in dat geval contact op met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl vinden kunt.

Advocaat verklaring van erfrecht nodig?

De vertoonde verklaring van erfrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het verklaring van erfrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat verklaring van erfrecht.

Advocaten en advocatenkantoren verklaring van erfrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren verklaring van erfrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verklaring van erfrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN