25 nalatenschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Anne-Marie Hoppenbrouwers Specialist
Anne-Marie Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Advocatuur
Ginnekenweg 157, 4818 JD, Breda
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 170,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Koen Wools Specialist
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Nalatenschap advocaten

GESPECIALISEERDE NALATENSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat nalatenschap? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten nalatenschap in uw regio.

Advocaat nalatenschap

Wat is nalatenschap?

Een nalatenschap, ook wel erfenis genoemd, is datgene wat door een erflater bij overlijden wordt achtergelaten. De nalatenschap omvat in principe alles wat van de erflater was.

Verdeling van de nalatenschap

De nalatenschap wordt in beginsel via de standaard wettelijke verdeling verdeeld. Dit houdt kort gezegd in dat de langstlevende echtgenoot alles verkrijgt en de kinderen een vordering op de langstlevende echtgenoot verkrijgen. Uiteraard zitten hier nog tal van uitzonderingen op, maar dat is de hoofdregel. De erflater kan er echter voor gekozen hebben om deze wettelijke verdeling niet toe te passen, of deze op sommige punten aan te passen. Dit kan in een testament. Maar ook weer niet alles wat in een testament staat, hoeft te worden opgevolgd. Laat daarom altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl nagaan of het testament aan alle eisen voldoet en de bepalingen niet voor een andere uitleg vatbaar zijn.

Executeur

De persoon die met de verdeling van de nalatenschap is belast, is de executeur. Deze moet zorgen voor een juiste afwikkeling. De erfgenamen dienen nauw contact te onderhouden met de executeur. Zij dienen ook aan te geven of ze de nalatenschap aanvaarden of verwerpen. Dit kan nogal forse consequenties hebben, bijvoorbeeld wanneer er veel schulden waren die bij de erfgenamen niet bekend waren. Het is daarom altijd verstandig om advies in te winnen bij een advocaat over de vraag of u beter wel of niet de nalatenschap zuiver zou kunnen aanvaarden.

Advocaat nalatenschap nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van nalatenschap specialisten. Voor een goede match met een nalatenschap advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een nalatenschap advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren nalatenschap

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend nalatenschap advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN