25 testament advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Anne-Marie Hoppenbrouwers Specialist
Anne-Marie Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Advocatuur
Ginnekenweg 157, 4818 JD, Breda
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 170,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Koen Wools Specialist
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Testament advocaten

GESPECIALISEERDE TESTAMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het opstellen of aanpassen van een testament? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde testament advocaten.

Advocaat testament

Wilt u een testament opstellen, wijzigen of heeft u testament conflict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde testament advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfrecht als expertise. Het erfrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het aanpassen of opstellen van een testament.

Testament

Een testament is een akte waarin iemand bepaalt wat na zijn of haar dood met het nalatenschap moet gebeuren. In de meeste gevallen zal een testament door de notaris zijn opgesteld, maar dit kan ook een handgeschreven papier zijn waarop een aantal zaken is geregeld. Omdat een akte van de notaris de meeste rechtszekerheid geeft, is het aan te raden een testament altijd door de notaris te laten opstellen.

Wat kan ik bepalen in een testament?

In beginsel kan alles geregeld worden in een testament. Er zijn echter uiteraard wel beperkingen. Zo mag niets geregeld worden wat tegen de wet of de goede zeden is. Alles moet dus wel redelijk en netjes blijven. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het wel degelijk mogelijk om de kinderen te onterven. Zij krijgen dan echter wel recht op een legitieme portie. Daarmee kan het kind aanspraak maken op de helft van het aandeel dat hij volgens de wettelijke verdeling gehad zou hebben.

Ingewikkelde materie met verstrekkende gevolgen

Het erfrecht is erg ingewikkeld. Er zijn tal van rechten en plichten die uit een nalatenschap kunnen voortvloeien die niet altijd goed te overzien zijn. Het is vaak ook mogelijk om eenzelfde praktische verdeling op verschillende theoretische manieren op te bouwen. Het is daarom aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen wanneer een testament wordt opgesteld. Hij of zij kan actief meedenken over bepaalde constructies en proberen alles op een zo gunstig mogelijke manier in te kleden. Daarmee hebben de nabestaanden zo min mogelijk rompslomp te verwerken in een tijd die toch al moeilijk genoeg is, en kunnen conflicten worden voorkomen. Ook wanneer er al een conflict is ontstaan, kan een advocaat daar uitkomst bij bieden.

Testament advocaat nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van testament specialisten. Voor een goede match met een testament advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een testament advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren testament

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend testament advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN