•  
     

7 testament advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Claudia Fischer-Fuhler Specialist
Claudia Fischer-Fuhler
Advocatenkantoor Fischer-Fuhler
Ullevi 13, 7825 SC, Emmen
Jan Ferenc Sabaroedin Specialist
Jan Ferenc Sabaroedin
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 165,00 p/u
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Pui Ling Specialist
Pui Ling
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 245,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Testament advocaten

GESPECIALISEERDE TESTAMENT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het opstellen of aanpassen van een testament? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde testament advocaten.

Advocaat testament

Wilt u een testament opstellen, wijzigen of heeft u testament conflict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde testament advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met erfrecht als expertise. Het erfrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het aanpassen of opstellen van een testament.

Testament

Een testament is een akte waarin iemand bepaalt wat na zijn of haar dood met het nalatenschap moet gebeuren. In de meeste gevallen zal een testament door de notaris zijn opgesteld, maar dit kan ook een handgeschreven papier zijn waarop een aantal zaken is geregeld. Omdat een akte van de notaris de meeste rechtszekerheid geeft, is het aan te raden een testament altijd door de notaris te laten opstellen.

Wat kan ik bepalen in een testament?

In beginsel kan alles geregeld worden in een testament. Er zijn echter uiteraard wel beperkingen. Zo mag niets geregeld worden wat tegen de wet of de goede zeden is. Alles moet dus wel redelijk en netjes blijven. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het wel degelijk mogelijk om de kinderen te onterven. Zij krijgen dan echter wel recht op een legitieme portie. Daarmee kan het kind aanspraak maken op de helft van het aandeel dat hij volgens de wettelijke verdeling gehad zou hebben.

Ingewikkelde materie met verstrekkende gevolgen

Het erfrecht is erg ingewikkeld. Er zijn tal van rechten en plichten die uit een nalatenschap kunnen voortvloeien die niet altijd goed te overzien zijn. Het is vaak ook mogelijk om eenzelfde praktische verdeling op verschillende theoretische manieren op te bouwen. Het is daarom aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen wanneer een testament wordt opgesteld. Hij of zij kan actief meedenken over bepaalde constructies en proberen alles op een zo gunstig mogelijke manier in te kleden. Daarmee hebben de nabestaanden zo min mogelijk rompslomp te verwerken in een tijd die toch al moeilijk genoeg is, en kunnen conflicten worden voorkomen. Ook wanneer er al een conflict is ontstaan, kan een advocaat daar uitkomst bij bieden.

Testament advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aanpassen en opstellen van testamenten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren testament

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk testament advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde testament advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN