31 erfenis verdeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag

Erfenis verdeling advocaten

GESPECIALISEERDE ERFENIS VERDELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het verdelen van een erfenis? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde erfenis verdeling advocaten.

Advocaat erfenis verdeling

Wilt u een erfenis verdelen of is er een geschil met betrekking tot de verdeling van de erfenis en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfenis advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het erfrecht als expertise. Het erfrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het verdelen van een erfenis.

Erfenis verdeling

In beginsel geldt de wettelijke verdeling wanneer een overledene een nalatenschap achterlaat. Daar mag bij testament van worden afgeweken. Er kan echter niet van alle punten worden afgeweken. Ook kan in een testament niet alles geregeld worden. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een kind zijn of haar legitieme portie te ontzeggen.

Is er een testament?

Wanneer iemand is overleden, kan de notaris achterhalen of een testament is opgesteld. Is dit het geval, dan zal dit testament gelden als afwijking op het standaard wettelijke regime. Omdat het erfrecht nogal complex is, is een testament veelal lastig te lezen. Het zal vaak wel begrijpelijk zijn, maar de echte nuance zit uiteraard in de verschillende wettelijke regelingen. Soms kan eenzelfde praktische uitkomst op diverse juridische manieren worden bewerkstelligd. Het gevolg hiervan kan zijn dat flink wat erfbelasting kan worden bespaard.

Laat u goed voorlichten

Of het nu gaat om het opstellen van een testament om regels te maken over de verdeling van een toekomstige nalatenschap, of om het verdelen van een reeds opengevallen nalatenschap; het is altijd aan te raden om een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Op die manier kunt u verrassingen voorkomen. Door de diverse mogelijkheden door te spreken, kan voor de beste constructie worden gezorgd. Ook kent een advocaat de hobbels die in de praktijk genomen moeten worden en weet hij of zij waar erfgenamen in de praktijk tegenaan lopen. Deze problemen kunnen daarom in een vroeg stadium worden voorkomen.

Advocaat nodig voor het verdelen van de erfenis?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in erfenis verdelingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren erfenis verdeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk erfenis verdeling advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde erfrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN