25 erfenis verdeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Anne-Marie Hoppenbrouwers Specialist
Anne-Marie Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Advocatuur
Ginnekenweg 157, 4818 JD, Breda
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 170,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Koen Wools Specialist
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Erfenis verdeling advocaten

GESPECIALISEERDE ERFENIS VERDELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het verdelen van een erfenis? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde erfenis verdeling advocaten.

Advocaat erfenis verdeling

Wilt u een erfenis verdelen of is er een geschil met betrekking tot de verdeling van de erfenis en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde erfenis advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het erfrecht als expertise. Het erfrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het verdelen van een erfenis.

Erfenis verdeling

In beginsel geldt de wettelijke verdeling wanneer een overledene een nalatenschap achterlaat. Daar mag bij testament van worden afgeweken. Er kan echter niet van alle punten worden afgeweken. Ook kan in een testament niet alles geregeld worden. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een kind zijn of haar legitieme portie te ontzeggen.

Is er een testament?

Wanneer iemand is overleden, kan de notaris achterhalen of een testament is opgesteld. Is dit het geval, dan zal dit testament gelden als afwijking op het standaard wettelijke regime. Omdat het erfrecht nogal complex is, is een testament veelal lastig te lezen. Het zal vaak wel begrijpelijk zijn, maar de echte nuance zit uiteraard in de verschillende wettelijke regelingen. Soms kan eenzelfde praktische uitkomst op diverse juridische manieren worden bewerkstelligd. Het gevolg hiervan kan zijn dat flink wat erfbelasting kan worden bespaard.

Laat u goed voorlichten

Of het nu gaat om het opstellen van een testament om regels te maken over de verdeling van een toekomstige nalatenschap, of om het verdelen van een reeds opengevallen nalatenschap; het is altijd aan te raden om een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Op die manier kunt u verrassingen voorkomen. Door de diverse mogelijkheden door te spreken, kan voor de beste constructie worden gezorgd. Ook kent een advocaat de hobbels die in de praktijk genomen moeten worden en weet hij of zij waar erfgenamen in de praktijk tegenaan lopen. Deze problemen kunnen daarom in een vroeg stadium worden voorkomen.

Advocaat nodig voor het verdelen van de erfenis?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van erfenis verdeling specialisten. Voor een goede match met een erfenis verdeling advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een advocaat voor een erfenis verdeling.

Advocaten en advocatenkantoren erfenis verdeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk erfenis verdeling advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend erfenis verdeling advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN