•  
   

8 hypotheekfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sabine Pijl Specialist
Sabine Pijl
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Michiel Olthof
Michiel Olthof
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "In iedere strafzaak sta ik u met toewijding bij"
Simeon Burmeister Specialist
Simeon Burmeister
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Inge Raterman Specialist
Inge Raterman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Ik zoek elke zaak tot op de bodem uit"
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Maike Bouwman Specialist
Maike Bouwman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Jeugdrecht
 • "Betrokken advocaat en zet in op een actieve verdediging vanaf het begin van een strafzaak."
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Hypotheekfraude advocaten

GESPECIALISEERDE HYPOTHEEKFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in hypotheekfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde hypotheekfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat hypotheekfraude

Wordt u verdacht van hypotheekfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met hypotheekfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in hypotheekfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van hypotheekfraude.

Hypotheekfraude

Met hypotheekfraude wordt de fraude bedoeld waarmee men tracht een hogere hypotheek te krijgen of een lager maandbedrag te bewerkstelligen. De hoogte van de hypotheek hangt van een aantal factoren af. Door middel van vervalste loonstroken, werkgeversverklaringen en jaaropgaven kan een gunstiger beeld worden geschetst van de financiële situatie van de aanvrager, waardoor het toe te wijzen hypotheekbedrag hoger kan uitvallen. Ook kan een foutieve taxatie of een dubieuze verkoopconstructie in het spel zijn.

Wanneer is hypotheekfraude ook echt fraude?

Bovenstaande betekent echter niet dat elk ingediend foutief bescheiden ook daadwerkelijk fraude oplevert. Het kan immers zijn dat uw loonstrook gewoonweg niet klopt zonder dat u dat in de gaten hebt, of dat een werkgeversverklaring toch niet blijkt te kloppen. Dat is nog niet direct fraude. Het is pas fraude wanneer er opzettelijk een misleidende voorstelling van zaken is gegeven, waarbij het oogmerk bestond om financieel voordeel te behalen. Er zal iemand benadeeld zijn en er is eveneens sprake van onrechtmatig handelen.

Advocaat hypotheekfraude

Wanneer u verdacht wordt van hypotheekfraude, is het zaak dat u een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl inschakelt. De advocaat kan uitzoeken wat er precies aan de hand is, waarvan u nu eigenlijk verdacht wordt, uw kansen in een proces inschatten en proberen de best mogelijke uitkomst te behalen.

Advocaat hypotheekfraude nodig?

De vertoonde hypotheekfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in hypotheekfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de hypotheekfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende hypotheekfraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren hypotheekfraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk hypotheekfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde hypotheekfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN