19 fraude advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Pepijn Slewe
Pepijn Slewe
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Paul Logemann Specialist
Paul Logemann
Advocatenkantoor Logemann
Balthasar Bekkerwei 104, 8914 BE, Leeuwarden
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Eric Steller Specialist
Eric Steller
Meijers Canatan Advocaten
Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL, Schiphol
Christian Visser Specialist
Christian Visser
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Kerem Canatan Specialist
Kerem Canatan
Meijers Canatan Advocaten
Herengracht 478, 1017 CB, Amsterdam
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u
Paul van Jaarsveld Specialist
Paul van Jaarsveld
Meijers Canatan Advocaten
Hereplein 3, 9711 GA , Groningen

Fraude advocaten

GESPECIALISEERDE FRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in fraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde fraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat fraude

Wordt u verdacht of bent u slachtoffer van fraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in fraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van fraude.

Wat is fraude?

Fraude is een zeer breed en daardoor ook vaag begrip, waardoor het een legio aan handelingen kan omvatten. Wanneer u verdacht wordt van fraude, is het daarom aan te raden om reeds in een vroeg stadium een advocaat met ervaring in fraudezaken in te schakelen, zoals een advocaat van Advocatenkantoren.nl. De kans op een goede verdediging wordt daarmee zo groot mogelijk.

Om wat voor soort fraude kan het gaan?

Fraude kan zeer veel zaken omvatten. Het kan bijvoorbeeld gaan om fraude met een uitkering, zoals bijstandsfraude of fraude met persoonsgebonden budgetten. Ook kan het gaan om belastingfraude, wat weer een heel ander soort fraude is. Dan zal het veelal gaan om te weinig betaalde belasting. Daarnaast is er nog oplichtingsfraude, hypotheekfraude, verzekeringsfraude, computerfraude, en ga zo maar door.

Wat maakt fraude nu strafbare fraude?

Om te kunnen spreken van fraude, moet een misleidende voorstelling van zaken zijn gegeven met het doel daar financieel voordeel bij te behalen. Het spreekt voor zich dat er sprake moet zijn van opzet. Een advocaat kan op tal van gronden proberen te bepleiten dat er toch geen sprake was van fraude, bijvoorbeeld omdat er geen financieel voordeel bij te behalen viel, of dat het geen opzet maar hooguit onhandigheid of onoplettendheid was.

Fraude advocaat nodig?

De vertoonde fraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in fraudezaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de fraude advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren fraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk fraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend fraude advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN