•  
   

9 uitkeringsfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sabine Pijl Specialist
Sabine Pijl
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Michiel Olthof
Michiel Olthof
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "In iedere strafzaak sta ik u met toewijding bij"
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Simeon Burmeister Specialist
Simeon Burmeister
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Inge Raterman Specialist
Inge Raterman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Ik zoek elke zaak tot op de bodem uit"
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Maike Bouwman Specialist
Maike Bouwman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Jeugdrecht
 • "Betrokken advocaat en zet in op een actieve verdediging vanaf het begin van een strafzaak."
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Uitkeringsfraude advocaten

GESPECIALISEERDE UITKERINGSFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in uitkeringsfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde uitkeringsfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat uitkeringsfraude

Wordt u verdacht van uitkeringsfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met uitkeringsfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in uitkeringsfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uitkeringsfraude.

Wat is uitkeringsfraude?

Uitkeringsfraude gaat over fraude met uitkeringen, zoals de naam al aangeeft. Door foutieve informatie te verstrekken bij het aanvragen van een uitkering, kan een uitkering worden aangevraagd die eigenlijk niet verstrekt had mogen worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om PGB uitkeringen, waarbij geld wordt verstrekt voor behandelingen die in zijn geheel niet plaats hebben gevonden, of waarbij een groter bedrag wordt gedeclareerd dan waarvoor in werkelijkheid zorg is verleend. Het kan echter om allerlei uitkeringen gaan. Zo kunnen mensen die samenwonen en daardoor eigenlijk allebei een lagere uitkering horen te krijgen dan twee mensen die allebei zelfstandig wonen, door onjuiste informatie te verstrekken (en te doen alsof ze elders woonachtig zijn) een hoger bedrag aan uitkeringen ontvangen.

Uitkeringsfraude advocaat

Wanneer u verdacht bent van uitkeringsfraude, is het verstandig om een gespecialiseerd advocaat in de arm te nemen. U weet dan immers zeker dat de advocaat van Advocatenkantoren.nl uw belangen optimaal kan behartigen.

Een uitkeringsfraude advocaat is vaak in twee deelgebieden van het recht gespecialiseerd. Hij zal veel weten van de uitkeringen op zichzelf, maar ook van het strafrecht. Daardoor is een uitkeringsfraude advocaat de ideale belangenbehartiger voor wanneer u verdacht wordt van uitkeringsfraude.

Behalve straf ook schadevergoeding

Wanneer iemand wordt vervolgd voor uitkeringsfraude, zal de overheid niet alleen proberen straf op te leggen, maar wil de overheid uiteraard ook de onterecht verstrekte uitkering terugvorderen. Die is immers zonder grond uitgekeerd.

Advocaat uitkeringsfraude nodig?

De vertoonde uitkeringsfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in uitkeringsfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de uitkeringsfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende uitkeringsfraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren uitkeringsfraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk uitkeringsfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitkeringsfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN