•  
     

25 uitkeringsfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Uitkeringsfraude advocaten

GESPECIALISEERDE UITKERINGSFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in uitkeringsfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde uitkeringsfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat uitkeringsfraude

Wordt u verdacht van uitkeringsfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met uitkeringsfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in uitkeringsfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van uitkeringsfraude.

Wat is uitkeringsfraude?

Uitkeringsfraude gaat over fraude met uitkeringen, zoals de naam al aangeeft. Door foutieve informatie te verstrekken bij het aanvragen van een uitkering, kan een uitkering worden aangevraagd die eigenlijk niet verstrekt had mogen worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om PGB uitkeringen, waarbij geld wordt verstrekt voor behandelingen die in zijn geheel niet plaats hebben gevonden, of waarbij een groter bedrag wordt gedeclareerd dan waarvoor in werkelijkheid zorg is verleend. Het kan echter om allerlei uitkeringen gaan. Zo kunnen mensen die samenwonen en daardoor eigenlijk allebei een lagere uitkering horen te krijgen dan twee mensen die allebei zelfstandig wonen, door onjuiste informatie te verstrekken (en te doen alsof ze elders woonachtig zijn) een hoger bedrag aan uitkeringen ontvangen.

Uitkeringsfraude advocaat

Wanneer u verdacht bent van uitkeringsfraude, is het verstandig om een gespecialiseerd advocaat in de arm te nemen. U weet dan immers zeker dat de advocaat van Advocatenkantoren.nl uw belangen optimaal kan behartigen.

Een uitkeringsfraude advocaat is vaak in twee deelgebieden van het recht gespecialiseerd. Hij zal veel weten van de uitkeringen op zichzelf, maar ook van het strafrecht. Daardoor is een uitkeringsfraude advocaat de ideale belangenbehartiger voor wanneer u verdacht wordt van uitkeringsfraude.

Behalve straf ook schadevergoeding

Wanneer iemand wordt vervolgd voor uitkeringsfraude, zal de overheid niet alleen proberen straf op te leggen, maar wil de overheid uiteraard ook de onterecht verstrekte uitkering terugvorderen. Die is immers zonder grond uitgekeerd.

Advocaat uitkeringsfraude nodig?

De vertoonde uitkeringsfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in uitkeringsfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de uitkeringsfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende uitkeringsfraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren uitkeringsfraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk uitkeringsfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitkeringsfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN