•  
   

7 pgb fraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Maike Bouwman Specialist
Maike Bouwman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Jeugdrecht
 • "Betrokken advocaat en zet in op een actieve verdediging vanaf het begin van een strafzaak."
Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Michiel Olthof
Michiel Olthof
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "In iedere strafzaak sta ik u met toewijding bij"
Simeon Burmeister Specialist
Simeon Burmeister
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Inge Raterman Specialist
Inge Raterman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Ik zoek elke zaak tot op de bodem uit"
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

PGB fraude advocaten

GESPECIALISEERDE PGB FRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in PGB fraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde PGB fraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat pgb fraude

Wordt u verdacht van PGB fraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met PGB fraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in PGB fraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van PGB fraude.

Wat is PGB fraude?

Volgens het Openbaar Ministerie (het OM) is fraude met PGB (persoonsgebonden budgetten) niet alleen fraude tegen de overheid, maar eigenlijk fraude tegen de gehele maatschappij. De kosten worden immers door de maatschappij betaald. Om die reden treedt de overheid streng op tegen dergelijke vormen van fraude. Wordt u verdacht van fraude met PGB? Schakel dan snel een ervaren advocaat in om de mogelijkheden te bespreken.

De tenlastelegging bij PGB fraude

Bij PGB fraude zal er vaak het een en ander ten laste worden gelegd; PGB fraude zelf staat namelijk niet letterlijk in de wet. Het gaat bijvoorbeeld om valsheid in geschrifte of oplichting. Maar behalve de straf via het strafrecht kan de overheid ook nog proberen om de onterecht verstrekte budgetten terug te vorderen. Dat kan al snel fors oplopen, zeker als een deel van de verstrekte budgetten volgens u wel en volgens de overheid niet betaald had mogen worden. Het is daarom van groot belang dat een ervaren PGB fraude advocaat met u mee kijkt, u adviseert en aangeeft wat u het beste kunt doen.

Veel PGB fraude zaken lijken op elkaar

In de meeste PGB fraude zaken zullen dezelfde elementen terugkomen. Veelal zal er gesjoemeld zijn met facturen en is er een rol weggelegd voor de PGB bureaus. De advocaten die u op Advocatenkantoren.nl vindt, zijn ervaren met PGB fraude en kunnen dus ook met raad en daad terzijde staan.

Advocaat PGB fraude nodig?

De vertoonde PGB fraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in PGB fraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de PGB fraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende PGB fraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren PGB fraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk PGB fraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde PGB fraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN