•  
     

27 faillissementsfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Faillissementsfraude advocaten

GESPECIALISEERDE FAILLISSEMENTSFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in faillissementsfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde faillissementsfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat faillissementsfraude

Heeft u te maken met faillissementsfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met faillissementsfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in faillissementsfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van faillissementsfraude.

Wat is faillissementsfraude?

Een veel voorkomende vorm van fraude is zogenaamde faillissementsfraude. Daarbij wordt een onderneming helemaal leeg gehaald door alles van waarde te verkopen of door te sluizen naar een andere onderneming, en wordt vervolgens de lege onderneming failliet verklaard. De schulden die in de onderneming aanwezig waren, zullen verdwijnen. De baten zijn overgedragen waardoor er altijd iemand is die van het faillissement profiteert.

Faillissementsfraude advocaat

Wanneer u vermoedt dat een bedrijf zich opzettelijk failliet heeft laten verklaren na het bedrijf te hebben leeg gehaald, kunt u een advocaat op de zaak zetten om alles na te laten kijken. De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan eventueel namens u aangifte doen.

Het kan echter ook zijn dat u verdacht wordt van faillissementsfraude. De gevolgen daarvan kunnen fors zijn. Er kan jarenlange gevangenisstraf worden opgelegd of een torenhoge geldboete. Ook kunt u aansprakelijk worden gesteld door schuldeisers voor de schade die ze niet meer bij de lege onderneming kunnen verhalen.

Varianten van Faillissementsfraude

Faillissementsfraude zal niet alleen voorkomen door alles uit een onderneming te verkopen en een lege onderneming achter te laten; de varianten kunnen veel subtieler zijn dan dat. Bovendien kan gebruik worden gemaakt van tal van tussenondernemingen en katvangers.

Advocaat faillissementsfraude nodig?

De vertoonde faillissementsfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in faillissementsfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de faillissementsfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende faillissementsfraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren faillissementsfraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk faillissementsfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde faillissementsfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN