•  
     

24 belastingfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Belastingfraude advocaten

GESPECIALISEERDE BELASTINGFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in belastingfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde belastingfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat belastingfraude

Wordt u verdacht van belastingfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met belastingfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in belastingfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van belastingfraude.

Wat is belastingfraude?

Belastingfraude is een delict waar twee grote rechtsgebieden samenvallen: strafrecht en fiscaal recht. Waar dan ook ter wereld wordt belasting geheven, waaronder dus ook in Nederland. Daarmee worden de kosten voor openbare zaken bekostigd. Wanneer mensen onvoldoende belasting betalen, is eigenlijk de rest van de maatschappij daar de dupe van. De overheid probeert dan ook hard tegen belastingfraude op te treden.

Soorten belastingfraude

Bij belastingfraude kan het eigenlijk om allerlei soorten belasting gaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om fraude met de btw aangiften, waar middels schimmige constructies getracht wordt minder btw af te dragen dan eigenlijk had gehoeven.

Wanneer u verdacht wordt van belastingfraude, is de kans groot dat u de FIOD over de vloer krijgt. Zij kunnen (een deel van) de administratie meenemen om te onderzoeken. De gevolgen daarvan kunnen groot zijn. Zeker wanneer ook (een deel van) de computers mee wordt genomen, kan dat forse impact hebben op de continuïteit van de onderneming.

Advocaat belastingfraude

Wanneer u verdacht wordt van belastingfraude, is het aan te raden om reeds in een vroeg stadium van het strafproces een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen. Misschien hebt u helemaal niet opzettelijk gehandeld en was het puur onhandigheid waardoor er een fout in de administratie is geslopen. Een advocaat kan uw belangen optimaal behartigen.

Belastingfraude advocaat nodig?

De vertoonde belastingfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in belastingfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de belastingfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende belastingfraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren belastingfraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk belastingfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde belastingfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN