•  
   

8 belastingfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sabine Pijl Specialist
Sabine Pijl
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Michiel Olthof
Michiel Olthof
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "In iedere strafzaak sta ik u met toewijding bij"
Simeon Burmeister Specialist
Simeon Burmeister
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Inge Raterman Specialist
Inge Raterman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Ik zoek elke zaak tot op de bodem uit"
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Maike Bouwman Specialist
Maike Bouwman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Jeugdrecht
 • "Betrokken advocaat en zet in op een actieve verdediging vanaf het begin van een strafzaak."
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Belastingfraude advocaten

GESPECIALISEERDE BELASTINGFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in belastingfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde belastingfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat belastingfraude

Wordt u verdacht van belastingfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met belastingfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in belastingfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van belastingfraude.

Wat is belastingfraude?

Belastingfraude is een delict waar twee grote rechtsgebieden samenvallen: strafrecht en fiscaal recht. Waar dan ook ter wereld wordt belasting geheven, waaronder dus ook in Nederland. Daarmee worden de kosten voor openbare zaken bekostigd. Wanneer mensen onvoldoende belasting betalen, is eigenlijk de rest van de maatschappij daar de dupe van. De overheid probeert dan ook hard tegen belastingfraude op te treden.

Soorten belastingfraude

Bij belastingfraude kan het eigenlijk om allerlei soorten belasting gaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om fraude met de btw aangiften, waar middels schimmige constructies getracht wordt minder btw af te dragen dan eigenlijk had gehoeven.

Wanneer u verdacht wordt van belastingfraude, is de kans groot dat u de FIOD over de vloer krijgt. Zij kunnen (een deel van) de administratie meenemen om te onderzoeken. De gevolgen daarvan kunnen groot zijn. Zeker wanneer ook (een deel van) de computers mee wordt genomen, kan dat forse impact hebben op de continuïteit van de onderneming.

Advocaat belastingfraude

Wanneer u verdacht wordt van belastingfraude, is het aan te raden om reeds in een vroeg stadium van het strafproces een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen. Misschien hebt u helemaal niet opzettelijk gehandeld en was het puur onhandigheid waardoor er een fout in de administratie is geslopen. Een advocaat kan uw belangen optimaal behartigen.

Belastingfraude advocaat nodig?

De vertoonde belastingfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in belastingfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de belastingfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende belastingfraude advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren belastingfraude

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk belastingfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde belastingfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN