1 eenmanszaak advocaat
IN MAASTRICHT GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Eenmanszaak advocaten Maastricht

GESPECIALISEERDE EENMANSZAAK ADVOCATEN MAASTRICHT

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat eenmanszaak in Maastricht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten eenmanszaak in Maastricht.

Advocaat eenmanszaak Maastricht

Eenmanszaak specialisten Maastricht

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde eenmanszaak advocaten in Maastricht. De eenmanszaak experts in Maastricht zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van eenmanszaak advocaten in Maastricht, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle eenmanszaak vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

Wat is een eenmanszaak?

Een eenmanszaak is een ondernemingsvorm. Groot verschil tussen een eenmanszaak en bijvoorbeeld een besloten vennootschap (bv) of naamloze vennootschap (nv) is dat er bij een eenmanszaak geen afgescheiden vermogen is. De onderneming heeft dus geen eigen vermogen, waardoor in geval van een faillissement van de ondernemer ook de onderneming failliet en bij het faillissement van de onderneming ook de ondernemer failliet is. Een eenmanszaak wordt ook wel aangeduid als ZZP’er: een zelfstandige zonder personeel. In tegenstelling tot wat die aanduiding suggereert, kan een eenmanszaak wel degelijk personeel hebben.

Eenmanszaak of rechtspersoon?

Wanneer u een onderneming opricht, kunt u uit tal van bedrijfsvormen kiezen. Waarom zou u precies wel of niet voor een eenmanszaak moeten kiezen? Dat hangt van uw persoonlijke situatie af, waarover een advocaat in Maastricht van Advocatenkantoren.nl u precies kan adviseren. Belangrijke beweegredenen zijn dat er dus geen afgescheiden vermogen is, dat de administratie eenvoudiger is en dat de oprichting complexer is. Elke rechtsvorm heeft weer zijn eigen voor- en nadelen, waardoor het van groot belang is dat u juist wordt voorgelicht.

Rechtsvorm wijzigen

U kunt ook gedurende de rit nog de rechtsvorm wijzigen. Zo kunt u een bv in een eenmanszaak omzetten of een eenmanszaak in een naamloze vennootschap of vennootschap onder firma omzetten. Die omzetting heeft ook weer tal van consequenties, waaronder ook financiële. Laat u dus altijd goed voorlichten over de mogelijke keuzes en de gevolgen van die keuzes.

Advocaat eenmanszaak in Maastricht nodig?

Eenmanszaak advocaten of advocatenkantoren in Maastricht kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het ondernemingsrecht in Maastricht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een eenmanszaak expert in Maastricht voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een eenmanszaak advocaat in Maastricht

Advocatenkantoren.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met uw gewenste eenmanszaak advocaat. Stel een rechtsvraag, neem telefonisch contact op of stuur uw rechtszaak direct door naar de gewenste advocaat. De advocaat zal vervolgens hierop reageren en daarna kiest u er zelf voor om met de advocaat in zee te gaan. De aangesloten eenmanszaak kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Maastricht. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren eenmanszaak op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten eenmanszaak in Maastricht. Neem direct contact op met een eenmanszaak specialist uit Maastricht.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •