•  
     

11 aansprakelijkheid eenmanszaak advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aansprakelijkheid eenmanszaak advocaten

GESPECIALISEERDE AANSPRAKELIJKHEID EENMANSZAAK ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aansprakelijkheid eenmanszaak advocaten. Zoekt u naar een deskundige eenmanszaak aansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat aansprakelijkheid eenmanszaak

Experts in eenmanszaak aansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde aansprakelijkheid eenmanszaak advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een eenmanszaak aansprakelijk stellen of wordt uw eenmanszaak aansprakelijk gesteld? Door te kiezen voor een ervaren eenmanszaak aansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Aansprakelijkheid eenmanszaak

Een eenmanszaak heeft geen privévermogen. Dat houdt in dat de eigenaar zelf verantwoordelijk en aansprakelijk is voor de schulden die door hem ontstaan. Let daarom altijd goed op met hoe u handelt. Het voordeel is wel dat er geen mede-vennoten zijn die schulden kunnen laten ontstaan zonder uw medeweten.

Let op met het huwelijk

Wanneer iemand met een eenmanszaak met iemand in gemeenschap van goederen trouwt, kunnen eventuele schuldeisers zich op het gemeenschapsvermogen verhalen. Hebben de partners samen een huis en heeft de persoon die de eenmanszaak runt een schuld, dan kunnen de schuldeisers onder omstandigheden zelfs het huis laten verkopen om de vorderingen daarmee te voldoen. Hierom wordt aan ondernemers altijd geadviseerd om onder huwelijkse voorwaarden te trouwen.

Aansprakelijkheid beperken

Wilt u niet persoonlijk aansprakelijk gesteld kunnen worden? Overweeg dan om een bv (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) op te richten. U kunt dan niet persoonlijk aansprakelijk gesteld worden, behoudens uitzonderingen van wanbestuur. Zeker wanneer het om een forse onderneming gaat, is dat een rechtsvorm die het aanbevelen waard is. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u uiteraard van passend advies voorzien.

Deskundige eenmanszaak aansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een aansprakelijkheid eenmanszaak advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in eenmanszaak aansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van aansprakelijkheid eenmanszaak specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige eenmanszaak aansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een aansprakelijkheid eenmanszaak specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De aansprakelijkheid eenmanszaak advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN