•  
     

11 aansprakelijkheid stichting advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aansprakelijkheid stichting advocaten

GESPECIALISEERDE AANSPRAKELIJKHEID STICHTING ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aansprakelijkheid stichting advocaten. Zoekt u naar een deskundige stichting aansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat aansprakelijkheid stichting

Experts in stichting aansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde aansprakelijkheid stichting advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een stichting aansprakelijk stellen of wordt uw stichting aansprakelijk gesteld? Door te kiezen voor een ervaren stichting aansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Aansprakelijkheid stichting

De bestuurders van een stichting zijn in beginsel niet aansprakelijk voor schulden bij de stichting. Dat is anders wanneer de stichting schade heeft geleden en het bestuur ter zake daarvan een ernstig verwijt is te maken. Het bestuur is dan wél aansprakelijk.

Hoe stel ik een stichting aansprakelijk?

Een advocaat kan een stichting aansprakelijk stellen voor de daden die zij heeft begaan. Het moet dan wel om daden van de stichting gaan. Wanneer een bestuurder iets heeft gedaan wat niet aan de stichting kan worden toegerekend, dan kan de stichting daar niet voor aansprakelijk worden gehouden. Wanneer de stichting bijvoorbeeld een overeenkomst niet nakomt, kan de stichting daar wel voor aansprakelijk worden gehouden. Dat betekent echter niet dat ook de bestuurders voor de schuld aansprakelijk kunnen worden gehouden. Dat is pas anders wanneer het bestuur wist dat de stichting de overeenkomst niet kon nakomen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Het is mogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid af te sluiten. Wanneer de bestuursleden persoonlijk aansprakelijk worden gesteld, zal de aansprakelijkheidsverzekering de kosten ter verdediging in een procedure voor haar rekening nemen, en een eventuele te betalen schadevergoeding voldoen. Uiteraard wordt niet uitgekeerd wanneer sprake is van opzet of roekeloos handelen aan de zijde van de bestuurders. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over het aansprakelijk stellen van een stichting of een individuele bestuurder.

Deskundige stichting aansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een aansprakelijkheid stichting advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in stichting aansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van aansprakelijkheid stichting specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige stichting aansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een aansprakelijkheid stichting specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De aansprakelijkheid stichting advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN