14 bedrijfsaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Bewust Letselschade Advocaten
Beemdstraat 1, 5653 MA, Eindhoven

Bedrijfsaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bedrijfsaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige bedrijfsaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat bedrijfsaansprakelijkheid

Experts in bedrijfsaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde bedrijfsaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een bedrijf aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren bedrijfsaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid van bedrijven. De verzekering die deze schade dekt, wordt ook wel de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (afgekort tot AVB) genoemd.

Om wat voor schades kan het gaan?

In het werkveld kunnen al snel schades ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een werknemer die onzorgvuldig handelt en schade toebrengt aan spullen van de opdrachtgever. Of denk aan een verkeerd uitgevoerde klus waardoor veel schade is ontstaan. Maar vergeet ook niet de schade aan werknemers, bijvoorbeeld wanneer ze van een dak vallen of een ander arbeidsongeval meemaken. Het kan ook gaan om een klant die op uw terrein uitglijdt omdat u niet gestrooid hebt bij gladheid. Is de werkgever hiervoor aansprakelijk, dan zal deze schade veelal door de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering worden gedekt.

Breng risico’s in kaart

Het is belangrijk om te weten wat eventuele risico’s zijn en wat u kunt doen om deze te beperken. Het is uiteraard goed om zo min mogelijk risico’s te nemen, zonder dat dit de bedrijfsvoering negatief beïnvloedt. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel erg handig om te nemen. Let ook goed op dat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering schade aan zaken en schade aan personen dekt, maar geen zuivere vermogensschade – zoals dat juridisch heet. Wanneer u als adviseur werkt en een verkeerd advies geeft waardoor een ander met financiële schade kampt, dan dekt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dit niet, maar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zal dit veelal wel dekken. Neem daarom altijd contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor het juiste advies over de juiste verzekering.

Deskundige bedrijfsaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een bedrijfsaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in bedrijfsaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van bedrijfsaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige bedrijfsaansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een bedrijfsaansprakelijkheid specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De bedrijfsaansprakelijkheid advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN