•  
     

11 aansprakelijkheid bv advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aansprakelijkheid BV advocaten

GESPECIALISEERDE AANSPRAKELIJKHEID BV ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde aansprakelijkheid bv advocaten. Zoekt u naar een deskundige bv aansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat aansprakelijkheid bv

Experts in bv aansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde aansprakelijkheid bv advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u een bv aansprakelijk stellen of wordt uw bv aansprakelijk gesteld? Door te kiezen voor een ervaren bv aansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Aansprakelijkheid BV

De letters ‘bv’ staan voor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het idee van een bv is dat er een afgescheiden vermogen is, waarop schuldeisers zich kunnen verhalen. In beginsel is er geen ruimte voor aansprakelijkheid van de bestuurders. Het uitgangspunt is dat zij niet aansprakelijk kunnen zijn voor schulden van de vennootschap.

Waarom kunnen bestuurders in beginsel niet aansprakelijk worden gesteld?

Een bestuurder handelt in opdracht en belang van de vennootschap. Hij dient niet primair zijn eigen belang, maar dat van de vennootschap. Daarnaast is ondernemen risico nemen. Om te voorkomen dat bestuurders te voorzichtig worden en risicomijdend worden, is de aansprakelijkheid van bestuurders beperkt gebleven.

De uitzondering op de regel

In sommige gevallen kunnen bestuurders van een vennootschap wel aansprakelijk worden gehouden. Dit is het geval wanneer de bestuurders een ernstig verwijt kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld als een bestuurder weet dat bepaalde overeenkomsten niet kunnen worden nagekomen, maar deze overeenkomsten toch aangaat. Wanneer het bestuur aansprakelijk kan worden gehouden, zijn in beginsel alle bestuurders hoofdelijk aansprakelijk, tenzij de individuele bestuurder kan aantonen dat hem geen verwijt kan worden gemaakt. Houd er dus goed rekening mee dat de gevolgen groot kunnen zijn. In geval van een faillissement kunnen de bestuurders bijvoorbeeld opgezadeld worden met de volledige boedelschuld. Zorg daarom altijd voor een goede D&O verzekering, die de bestuurdersaansprakelijkheid afdekt. Zorg ook voor deskundig advies op maat van een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, om problemen in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Deskundige bv aansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een aansprakelijkheid bv advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in bv aansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van aansprakelijkheid bv specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige bv aansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een aansprakelijkheid bv specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De aansprakelijkheid bv advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN