•  
     

31 verkeersdelict advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Verkeersdelict advocaten

GESPECIALISEERDE VERKEERSDELICT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in verkeersdelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde verkeersdelict advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat verkeersdelict

Heeft u te maken met een verkeersdelict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met verkeersdelicten als expertise. Het verkeersstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in verkeersdelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een verkeersdelict.

Wat is een verkeersdelict?

In het verkeer worden tal van delicten gepleegd. Het zal lang niet altijd gedaan worden met de opzet om iemand anders schade te berokkenen, maar omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, ligt het ongeluk altijd op de loer. U wilde misschien alleen even een appje sturen dat u wat later bent voor het eten, u wilde even kijken of er nog files stonden onderweg of u meende na het nuttigen van wat alcohol nog wel te mogen rijden. Vrijwel niemand zal echt de intentie hebben om een ander schade toe te brengen, laat staan iemand om het leven te brengen.

Grote gevolgen bij verkeersdelicten

Veel verkeersdelicten worden afgedaan met een geldboete. Er zijn echter ook veel delicten waarbij een forse straf om de hoek kan kijken. En dat is niet het enige. Wanneer iemand door onoplettendheid een ander niet zag aankomen en iemand dood rijdt, heeft dat ook mentaal zeer grote gevolgen voor de dader. Ook aan de kant van het slachtoffer zijn de gevolgen veelal groot. Om een zo goed mogelijke belangenbehartiging te waarborgen kunt u een advocaat van Advocatenkantoren.nl inschakelen. U weet dan zeker dat u in de woelige tijden een baken van rust hebt en goed door het proces wordt geleid.

Verkeersdelicten en hun straffen

De op te leggen straf zal per delict verschillen, waardoor hier weinig inhoudelijks over te zeggen valt. Een advocaat kan uiteraard inschatten welke straf reëel is.

Advocaat verkeersdelict nodig?

De vertoonde verkeersdelict specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in verkeersdelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de verkeersdelict advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende verkeersdelict advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren verkeersdelict

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk verkeersdelict advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde verkeersdelict advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN