•  
     

31 rijden onder invloed advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Rijden onder invloed advocaten

GESPECIALISEERDE RIJDEN ONDER INVLOED ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in rijden onder invloed? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde rijden onder invloed advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat rijden onder invloed

Wordt u verdacht van rijden onder invloed en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met rijden onder invloed als expertise. Het verkeersstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in rijden onder invloed. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van rijden onder invloed zaken.

Rijden onder invloed

Het rijden onder invloed van alcohol of drugs is strafbaar gesteld in artikel 8 van de Wegenverkeerswet 1994, de momenteel geldende wegenverkeerswet in Nederland. Het moet gaan om een zodanige invloed dat dit de rijvaardigheid heeft aangetast. Omdat daar uiteraard veel discussie over gevoerd kan worden, heeft de wetgever normen vastgesteld wanneer vervolgd kan worden. Om zeker te weten dat u niet strafbaar bent, is het verstandig om helemaal niet te drinken voor u gaat rijden. Wordt u verdacht van rijden onder invloed? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Alcoholonderzoek bij rijden onder invloed

De meeste gevallen van rijden onder invloed zullen ontdekt worden bij routinecontroles die de politie op avonden houdt die er om bekend staan dat relatief veel mensen drinken. Denk bijvoorbeeld aan vrijdagmiddag, net na de vrijdagmiddagborrel, of zaterdagavond of -nacht net na een feestje. Wanneer u wordt staande gehouden, dient u te blazen. Geeft het apparaat aan dat u teveel hebt gedronken, dan wordt een aanvullende controle gedaan.

De gevolgen van rijden onder invloed

Wanneer u verdacht wordt van rijden onder invloed, kan u een forse straf en aanvullende maatregelen boven het hoofd hangen. Het is daarom belangrijk dat u reeds in een vroeg stadium een advocaat van Advocatenkantoren.nl inschakelt.

Advocaat rijden onder invloed nodig?

De vertoonde rijden onder invloed specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in rijden onder invloed in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de rijden onder invloed advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende rijden onder invloed advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren rijden onder invloed

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk rijden onder invloed advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde rijden onder invloed advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN